Korento by Flow Cosmetics - ensimmäinen suomalainen luonnonkosmetiikan meikkisarja!


Korento on suomalainen, ylellinen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Sen on kehittänyt maailmallakin suosiota saaneen Flow Cosmetics -luonnonkosmetiikkayrityksen perustaja Riitta Jänkälä. Korento-tuotteiden ideana on tuoda ihonhoitotuotteiden teho ja hellivyys...

Korento by Flow Cosmetics - ensimmäinen suomalainen luonnonkosmetiikan meikkisarja!


Korento on suomalainen, ylellinen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Sen on kehittänyt maailmallakin suosiota saaneen Flow Cosmetics -luonnonkosmetiikkayrityksen perustaja Riitta Jänkälä. Korento-tuotteiden ideana on tuoda ihonhoitotuotteiden teho ja hellivyys runsaspigmenttisiinvärikosmetiikan tuotteisiin.


Vitamiineja Pohjolan luonnosta


Korento-tuotteet sisältävät vitamiinirikkaan, antioksidanttisen ja ihoa kosteuttavan Berry Active Complex -marjaöljy-yhdisteen, jonka pääosassa loistavat Pohjolan marjojen kuten puolukan, mustikan ja tyrnin aktiiviaineet. Korento-meikeillä luot upean ja hoitavan meikkipohjan seerumimeikkivoiteen, mineraalimeikkijauheen tai voidemaisen meikkipohjan avulla. 


Laadukasta luonnonkosmetiikkaa Suomesta


Kaikki Korento-tuotteiden raaka-aineet täyttävät Cosmos- ja Ecocert-sertifikaattien kriteerit, ja tuotteet valmistetaan alusta alkaen Suomessa. 


Täältä voit lukea kattavan esittelymme Korento-meikeistä.

Näytä lisää
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta