Meikit 9 tuotetta

Valitsemalla luonnonmukaisen meikin hoidat samalla ihoasi, sillä kaikki luonnonmukaiset meikit sisältävät runsaasti ravitsevia öljyjä ja vahoja. Varsinkin meikkipohjan sävyn valinta verkossa saattaa olla vaikeaa; siksi tarjoamme sinulle Biodellyn testeripalvelun, josta voit lukea lisää täältä! Myymälässämme on tarjolla myös meikkipalvelut ja meikkiopastusta.

Alatuoteryhmät

 • Meikkivoiteet

  Kuulas iho on kauniin meikin perusta. Sopivan meikkivoiteen avulla saat ihostasi tasaisen sekä kuulaan ja terveen näköisen. Valikoimissamme on sekä perinteisiä meikkivoiteita että jauhemaisia meikkipuutereita, joita käytetään meikkivoiteen tavoin. Jos sävyn valinta arveluttaa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

 • BB- ja CC -voiteet

  BB- ja CC -voiteet ovat kuin tavallista hoitavampia meikkivoiteita. Niitä voi käyttää joko yksinään, tuomaan iholle heleyttä tai meikkivoiteen tavoin osana meikkiä. Kevyt ja hengittävä meikki syntyy esimerkiksi siten, että levittää kasvoille omaa suosikkiseerumiaan ja sen päälle BB- tai CC-voidetta. Lopuksi voi halutessaan vielä lisätä hieman irtopuuteria. Lopputuloksena on kaunis, tasainen ja heleä iho, joka ei kuitenkaan ole yhtään meikatun näköinen.

 • Peitevoiteet

  Peitevoiteella voi tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää tummat silmänaluset. Valikoimissamme on sekä nestemäisiä peitevoiteita että jauhemaisia peitevärejä, jotka levitetään siveltimen avulla. 

 • Puuterit

  Irtopuuteri kiinnittää meikin ja saa sen pysymään kauniina pitkään. Kivipuuterilla meikkiä voi korjata päivän mittaan. Aurinkopuuteri tuo kasvoille väriä ja eloa. Hohdepuuteri tekee ihosta heleän ja kuultavan. Puuterin levityksessä oikeanlainen ja laadukas sivellin on avainasemassa, kannattaa siis tutustua myös sivellinvalikoimaamme!

 • Poskipunat

  Poskipuna tuo kasvoille väriä ja korostaa kasvojen muotoa. Poskipuna levitetään aina poskipään korkeimmalle kohdalle. Persikan sävyiset poskipunat ovat suosituimpia, sillä ne sulautuvat useimpien suomalaisten ihoon erittäin hyvin. Viileän vaaleat poskipunat sopivat parhaiten hyvin vaalealle iholle, kun taas tummat ja rusehtavat sävyt ovat kauneimpia tummalla iholla.

 • Silmän- ja...

  Tästä tuoteryhmästä löydät silmänrajauskynät, nestemäiset eyelinerit sekä huultenrajauskynät.

 • Kulmakarvojen...

  Siistit ja ehostetut kulmakarvat saavat ilmeen näyttämään heti huolitellulta. Kulmakarvat kannattaa meikata omaa hiusväriä hieman tummemmalla sävyllä. Valikoimistamme löytyvät niin helppokäyttöiset kulmakynät kuin erityisen siveltimen kanssa käytettävät kulmavärit, joissa on mukana myös kulmien muotoiluun tarkoitettu vaha.

 • Luomivärit

  Luomivärien avulla voit korostaa omien silmien väriä sekä luoda joko arkisen huolitellun ilmeen tai dramaattisen meikin juhlavampiin hetkiin. Valikoimissamme on runsaasti eri sävyisiä ja eri koostumuksen omaavia luomivärejä. Jos et ole vielä kokeillut luomivärejä, helpoin tapa aloittaa on hankkia jokin neutraalin sävyinen luomiväripaletti.

 • Ripsivärit

  Luonnonmukaiset ripsivärit sopivat yleensä myös heille, joiden silmät ärsyyntyvät tavanomaisten ripsivärien käytöstä. Luonnonmukaiset ripsivärit sisältävät arvokkaita vahoja ja öljyjä, jotka myös hoitavat ripsiä. Vedenkestäviä ripsivärejä ei ole mahdollista valmistaa luonnonkosmetiikan periaatteita noudattaen, ja useimmat valikoimissamme olevat ripsivärit peseytyvätkin pois helposti pelkällä vedellä.

 • Huulipunat

  Lähes jokaisen naisen meikkipussista löytyy huulipuna. Ei ole yhdentekevää minkälaista huulipunaa käyttää, sillä huulipunaa päätyy jossain määrin myös "syödyksi" ja elimistöön. Luonnonmukainen huulipuna on paitsi turvallinen ja lyijytön vaihtoehto, tänä päivänä myös trendikäs. Huulipunan voi levittää huulille joko suoraan hylsystä tai huulipunasiveltimen avulla. Jos käytät huultenrajauskynää, sen tulisi olla samaa sävyä huulipunan kanssa.

 • Huulikiillot

  Huulikiillot tuovat huulille kevyttä sävyä ja paljon kiiltoa. Ne ovat helppokäyttöisiä eivätkä välttämättä vaadi rajausta. Luonnonmukaiset huulikiillot sisältävät ravitsevia öljyjä, jotka samalla hoitavat huulten herkkää ihoa.

 • Kynsilakat

  Kynsilakkaa ei ole mahdollista valmistaa pelkästään luonnonmukaisia ainesosia käyttäen. Tämän vuoksi valikoimissamme olevat kynsilakat eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat kuitenkin turvallisempi vaihto tavanomaisille kynsilakoille, sillä ne ovat hypoallergisia eivätkä sisällä kynsilakoissa yleisesti käytettyjä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä.

 • Glitterit
 • Lily Lolo mineraalimeikit

  Lily Lolo mineraalimeikit

  Lily Lolon meikit ovat mineraalimeikkien parhaimmistoa. Mineraalimeikit ovat puuterimaisia meikkejä, jotka levitetään kasvoille erityisen kabukisiveltimen avulla. Mineraalimeikki antaa ihon hengittää eikä tunnu kasvoilla lainkaan raskaalta. Mineraalimeikkiä voi kerrostaa, jolloin on mahdollista loihtia joko kevyt arkimeikki tai saada aikaan peittävämpi lopputulos. Moni rasvoittuvasta ihosta kärsivä on saanut ihonsa parempaan kuntoon mineraalimeikkien avulla niiden sisältämän sinkkioksidin ansiosta.

  Lily Lolo on englantilainen mineraalimeikkisarja, jonka perusti Vikki Khan vuonna 2005. Lily Lolo ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia eivätkä ne sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai värejä. Kaikki Lily Lolo -tuotteet ovat BUAV-sertifioituja, eli niitä tai niiden ainesosia ei testata eläimillä.

  Kulttituotteita ja uutuuksia

  Lily Lolo on tunnettu jauhemaisista mineraalimeikeistä, ja vuosien varrella tuoteperhe on laajentunut myös puristemeikeillä ja uusilla värikosmetiikan tuotteilla. Kokeile ainakin perinteistä mineraalimeikkipohjaa, jonka avulla luot peittävän mutta luonnollisen näköisen meikkipohjan, ja täydellisen tuuheat ripset tekevää Big Lash -ripsiväriä. Biodelly on toiminut Lily Lolon jälleenmyyjänä vuodesta 2011 lähtien, joten Lily Lolon tuotteet ovat vuosien mittaan tulleet meille erittäin tutuiksi! Jos koet sopivan tuotteen tai sävyn valinnan hankalaksi laajan tuotevalikoiman äärellä niin autamme mielellämme sinua.

 • Flow mineraalimeikit

  Mineraalimeikit ovat puuterimaisia meikkejä, jotka levitetään kasvoille erityisen kabukisiveltimen avulla. Mineraalimeikki antaa ihon hengittää eikä tunnu kasvoilla lainkaan raskaalta. Mineraalimeikkiä voi kerrostaa, jolloin on mahdollista loihtia joko kevyt arkimeikki tai saada aikaan peittävämpi lopputulos. Moni rasvoittuvasta ihosta kärsivä on saanut ihonsa parempaan kuntoon mineraalimeikkien avulla niiden sisältämän sinkkioksidin ansiosta.

  Flow kosmetiikka valmistaa mineraalimeikkipohjia Suomessa ja sävyt ovat suomalaiselle iholle suunniteltuja. Flow kosmetiikan käyttämät mineraalipigmentit ovat Ecocert-sertifioituja. Tuotteita ei luonnollisestikaan testata eläimillä.

 • Uoga uoga mineraalimeikit

  Uogan uogan mineraalimeikit sisältävät paitsi puhtaita mineraaleja myös kosteuttavia ja ihon nuorekkuutta ylläpitäviä ainesosia, kuten meripihkaa, joka tekee Uoga uogan meikeistä täysin ainutlaatuisia. Baltiassa naiset ovat pitkään uskoneet, että meripihkakaulakorun käyttäminen hidastaa ikääntymistä. Nykyään tiedetään myös tutkimusten perusteella, että meripihkahappo sisältää paljon antioksidantteja, jotka ovat tärkeitä taistelussa ikääntymistä vastaan. Uoga uogan tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsin Liettuassa, pienessä perheyrityksessä, jonka kantavana arvona  on ystävällinen asenne niin luontoa kuin läheisiäkin kohtaan. 

 • Everyday Minerals...

  Everyday Minerals tarjoaa kattavan valikoiman meikkisävyjä, täydelliset vaihtoehdot jokaiselle iholle. Everyday Minerals on lähtöisin Austinista, Texasista. Everyday Mineralsin perustaja Carina Menzies halusi luoda meikkisarjan, joka hyödyntäisi puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Merkkituotteita rakastava Carina tajusi, että monet hänen suosikkikosmetiikkatuotteistaan sisälsivät ei-toivottuja raaka-aineita. Työskenneltyään useammille suurille kosmetiikkavalmistajille ja huomattuaan, etteivät ne ikinä tulisi tarjoamaan yksinkertaisia, luonnollisia kosmetiikkatuotteita, syntyi Everyday Minerals. Carina aloitti oman, luonnollisen polkunsa, ja alkoi kehittää puhtaita kosmetiikkatuotteita, joista naiset ympäri maailman voisivat nauttia.

  Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä. Everyday Mineralsin raaka-aineet hankitaan USA:sta.

Näytetään 1 - 9 / 9 tuotteesta