Lily Lolo – uskomattoman hyvä mineraalimeikkisarja


Lily Lolo mineraalimeikit lukeutuvat mineraalimeikkien kulttituotteisiin! Englantilainen Vikki Khan perusti sarjan vuonna 2005, ja vuosien kuluessa sarja on noussut suursuosioon ympäri maailmaa. Kaikki Lily Lolo -tuotteet ovat BUAV-sertifioituja, eli niitä tai niiden ainesosia ei testata eläimillä. Lily Lolon valikoimasta löydät...

Lily Lolo – uskomattoman hyvä mineraalimeikkisarja


Lily Lolo mineraalimeikit lukeutuvat mineraalimeikkien kulttituotteisiin! Englantilainen Vikki Khan perusti sarjan vuonna 2005, ja vuosien kuluessa sarja on noussut suursuosioon ympäri maailmaa. Kaikki Lily Lolo -tuotteet ovat BUAV-sertifioituja, eli niitä tai niiden ainesosia ei testata eläimillä. Lily Lolon valikoimasta löydät kaikki tuotteet mitä meikkaamiseen tarvitset aina meikkipohjan tekemisestä koko lookin viimeistelevään huulipunaan, siveltimiä unohtamatta. 


Miksi mineraalimeikki?


Mineraalimeikit sisältävät vain vähän eri ainesosia, jonka vuoksi ne ovat erittäin hyvin siedettyjä myös herkkäihoisilla ja allergisilla henkilöillä. Mineraalimeikit sopivat erittäin hyvin myös rasvoittuvalle ihotyypille, sillä mineraalimeikeissä käytetyt ainesosat sinkkioksidi ja titaanioksidi ovat antiseptisiä, ja hillitsevät tulehdusta sekä kiiltoa. Lisäksi Lily Lolon mineraalimeikkipohjissa on aurinkosuojakerroin 15.


Kulttituotteita ja uutuuksia


Lily Lolo on tunnettu jauhemaisista mineraalimeikeistä, ja vuosien varrella tuoteperhe on laajentunut myös puristemeikeillä ja uusilla värikosmetiikan tuotteilla. Kokeile ainakin perinteistä mineraalimeikkipohjaa, jonka avulla luot peittävän mutta luonnollisen näköisen meikkipohjan, ja täydellisen tuuheat ripset tekevää Big Lash -ripsiväriä. Biodelly on toiminut Lily Lolon jälleenmyyjänä vuodesta 2011 lähtien, joten Lily Lolon tuotteet ovat vuosien mittaan tulleet meille erittäin tutuiksi! Jos koet sopivan tuotteen tai sävyn valinnan hankalaksi laajan tuotevalikoiman äärellä niin autamme mielellämme sinua.

Näytä lisää
Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta
Näytetään 1 - 52 / 52 tuotteesta