Lué by Jean Seo - Cheap & chic -luonnonkosmetiikkaa Beverly Hillsistä!


Jean Seo valmistaa Lué- ja évolué –tuotteita Kaliforniassa suurella intohimolla ja omistautuneisuudella.  Jean perusti Beverly Hillsin ensimmäisen eco-chic -luonnonkosmetiikkaputiikin vuonna 2007. Hän alkoi sittemmin valmistaa luonnonkosmetiikkaa myös itse ja näin syntyivät Lué ja...

Lué by Jean Seo - Cheap & chic -luonnonkosmetiikkaa Beverly Hillsistä!


Jean Seo valmistaa Lué- ja évolué –tuotteita Kaliforniassa suurella intohimolla ja omistautuneisuudella.  Jean perusti Beverly Hillsin ensimmäisen eco-chic -luonnonkosmetiikkaputiikin vuonna 2007. Hän alkoi sittemmin valmistaa luonnonkosmetiikkaa myös itse ja näin syntyivät Lué ja évolué –brändit. 


Lué by Jean Seo –tuotteiden idea on yksinkertainen: tuotteet on suunnattu tasapainottamaan rasvoittuvuuteen taipuvaista ihoa iästä ja sukupuolesta riippumatta. Jean Seon filosofiana on välttää liian voimakkaiden tuotteiden käyttöä epätasapainossa olevalle iholle, siksi Lué by Jean Seo -sarjan tuotteet ovatkin hyvin lempeitä, mutta tehokkaita. Tuotteet sopivat sekä naisille, miehille että teini-ikäisille. Vaikka iho ei olisikaan helposti rasvoittuva voi tuotteita käyttää silti: esimerkiksi runsaasti hyaluronihappoa sisältävä Balance seerumi sopii erittäin hyvin myös kuivan ja normaalin ihon hoitoon, samoin Erase puhdistusjauhe. Lué by Jean Seo –tuotteet valmistetaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Sarja on 100 % luonnonmukainen eikä tuotteita testata eläimillä.

Näytä lisää
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta