Nui Cosmetics - 100 % luonnonmukainen & vegaani meikkisarja


Nui Cosmetics on saksalainen meikkisarja, joka sai inspiraationsa jokaisen naisen luottotuotteesta, punaisesta huulipunasta. Sarjan kehittäjät Annika ja Swantje huomasivat, että on vaikeaa löytää kirkkaanpunaista huulipunaa, joka on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista ja joka on lisäksi vegaaninen (eli ei...

Nui Cosmetics - 100 % luonnonmukainen & vegaani meikkisarja


Nui Cosmetics on saksalainen meikkisarja, joka sai inspiraationsa jokaisen naisen luottotuotteesta, punaisesta huulipunasta. Sarjan kehittäjät Annika ja Swantje huomasivat, että on vaikeaa löytää kirkkaanpunaista huulipunaa, joka on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista ja joka on lisäksi vegaaninen (eli ei sisällä edes huulipunissa usein käytettyä karmiinia!). He päättivätkin tarttua tuumasta toimeen ja tehdä sen itse. Näin syntyi täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna Aroha ja siinä samalla kokonainen sarja meikkejä, joiden raaka-aineet ovat tarkoin harkittuja.


Raaka-aineissa panostetaan laatuun ja siihen, että jokaisella ainesosalla on jokin tärkeä tehtävä tuotteen toimivuuden kannalta. Turhia ainesosia ei siis ole. Huulipunissa on käytetty hoitavia kasviöljyjä, meikkivoiteissa ihoa hellivää aloe veraa ja ripsiväreistäkin löytyy ripsiä vahvistavia siemenöljyjä.


Kaikki Nui Cosmetics -tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja gluteenittomia. Lisäksi kaikki tuotteet ovat vähintään 70 % luomua. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

Näytä lisää
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta