Ale! Whamisa Aurinkosuojavoide SPF14 Suurenna kuva

Whamisa Sun Cream SPF14 - aurinkosuojavoide

Whamisa Organic Flowers Sun Cream SPF14 on luonnonmukainen, fysikaalisen filtterin sisältävä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 63 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 63 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,58 €.


31,90 €

531.67 €/KG

Tiedot

Whamisan fysikaalinen aurinkosuojavoide heijastaa auringon haitalliset säteet pois iholta mineraalifiltterien avulla. Voiteessa on suoja sekä UVA- että UVB -säteitä vastaan. Lisäksi voiteessa on Whamisalle tyypillisiä fermentoituja ainesosia kuten aloe, riisiuute, oliivi- ja avokadoöljyt, jotka myös hoitavat ihoa ja pitävät sen kimmoisana. Fermentoitujen ainesosien etu on muun muassa se, että sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia kuin ei-fermentoidut ainesosat. Lisäksi fermentoidut ainesosat imeytyvät ihoon paremmin ja ovat näin ollen erittäin tehokkaita. 

Whamisan SPF14 aurinkovoide tuo kevyttä suojaa iholle, joten suosittelemme sitä vain jo aurinkoon tottuneelle/päivettyneelle iholle. Voide sopii kasvoille ja vartalolle. 

Käyttö: Ravista ennen käyttöä ja levitä iholle aina tarvittaessa ennen auringossa oleilua. Jos ihosi on kuiva, suosittelemme levittämään alle kosteusvoiteen, kasvoille esimerkiksi Whamisan Water creamia. Ihon huolellinen puhdistaminen on tärkeää aurinkovoiteita käytettäesä. Fysikaaliset aurinkovoiteet lähtevät parhaiten öljypohjaisilla pesuaineilla. Kasvojen puhdistamiseen suosittelemme Whamisan Cleansing Oil öljyputsaria. Puhdistusta voi tehostaa esimerkiksi konjac-sienellä.

60 g.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Whamisa Sun Cream SPF14 - aurinkosuojavoide

Whamisa Sun Cream SPF14 - aurinkosuojavoide

Whamisa Organic Flowers Sun Cream SPF14 on luonnonmukainen, fysikaalisen filtterin sisältävä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle.

Kirjoita arvostelu

*Aloe Maculata Leaf Extract(47.85%), *Oryza Sativa (Rice) Extract (20%), Zinc Oxide, Titanium Dioxide, *Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil(2.5%), Cetearyl Alcohol, *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (2%), Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, *Persea Gratissima (Avocado) Oil (0.5%), *Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract (0.5%), *Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract (0.5%), *Persea Gratissima (Avocado) Butter (0.1%), *Mangifera Indica (Mango) Seed Butter (0.1%), *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate(0.05%), *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate (0.05%), *Lac tobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate (0.05%), Beeswax, Xanthan Gum, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, **Fragrance

*Certified Organically Grown
**Natural Origin
***Natural Preservative

Suosittelemme lisäksi

Lisätiedot

Sertifikaatit BDIH

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: