Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin

Toimitus ja asiakaspalautus

Toimitus

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Poikkeustapauksissa olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse. Lähetyksemme toimittavat Posti ja Matkahuolto. Toimituskulut ovat: Posti 4,90 euroa, Matkahuolto 4,90 euroa. Yli 50 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 50 euroa, toimitus on ilmainen. Esimerkki 2: jos tilauksesi loppusumma on 50 euroa, mutta käytät 5 euron alennuskoodia, loppusummaksi jää 45 euroa > tällöin toimitus ei ole ilmainen vaan toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan, eli maksettavaksi tulee 49,90 euroa.

Nouto Turusta on aina ilmainen.

Postin toimitustavoista käytössämme ovat:

Kirje: Jaetaan postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos liian kookas.

Nouto Postin pakettiautomaatista: Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Katso automaattien sijainti.

Nouto Postista: Nouda tilauksesi postin palvelupisteestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Saat paketin seurantakoodin sähköpostiisi.

Matkahuollon Lähellä-paketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. 

Nouto Biodellyn myymälästä

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme, joka sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 10, 20100 Turku. Olemme avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18 ja lauantaisin klo 10-14.

Asiakaspalautus

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen.

Palauttaminen

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi (kerro mihin tilaukseen palautus liittyy ja mitä tuotteita palautat). Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti. Liitä mukaan pankkitietosi mahdollista takaisinmaksua varten. Jos olet maksanut laskulla, summa vähennetään suoraan laskusta. 

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 619865.

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Biodellyn asiakaspalautus.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon 

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 619865 ja palautusosoitteemme:

Biodelly Oy

ASIAKASPALAUTUS

Rauhankatu 10

20100 Turku

Palauttaminen Matkahuollon kautta:

Vie lähetys mihin tahansa Matkahuollon Pakettipisteeseen ja kirjoita osoitelappuun asiakaspalautuskoodimme 9520764 sekä osoitteemme (ks. yllä). Säästä kuitti palautuksesta niin kauan että palautus on käsitelty kokonaan.