Biodelly luonnonkosmetiikka

Biodelly   luonnonkosmetiikka

Meille on tärkeää, että myymme vain aitoa luonnonkosmetiikkaa. Jos tuotesarjalla ei ole tunnettua luonnonkosmetiikan sertifikaattia, joka takaa aitouden, olemme muulla tavoin varmistaneet tuotteiden luonnollisuuden. Valikoimissamme on tuotteita laidasta laitaan monista hintakategorioista. Asiakkaamme arvostavat sitä, että voivat ostaa meiltä samanaikaisesti sekä edullisempia että kalliimpia luonnonkosmetiikan tuotteita.

Halpuus tai kalleus ei sinänsä tee tuotteista huonoa tai hyvää. Siksi me olemme itse testanneet, mitkä tuotteet oikeasti toimivat ja voimme lämmöllä  suositella kaikkia valikoimissamme olevia tuotteita. Ihmisillä on myös eri ikäisinä ja eri elämäntilanteissa erilaisia tarpeita. Siksi tuotteitakin pitää olla laidasta laitaan! Kun valitsemme tuotteita Biodellyyn niiden pitää täyttää muutama kriteeri:

  luonnonmukaisuus – tuotteen on oltava aitoa luonnonkosmetiikkaa

  toimivuus – tuotteen pitää olla toimiva ja miellyttävä käyttää

  saatavuus – tuotteella pitää olla hyvä saatavuus ja palveluhenkinen jakelija

Bonukset:

  arvostamme kekseliäitä ja niukkoja pakkausratkaisuja (ja inhoamme muovia)

  lähituotanto: haluamme myydä mahdollisimman lähellä tuotettua kosmetiikkaa. Tämä näkyy siinä, että pyrimme suosimaan eurooppalaisia merkkejä vaikka muissakin maanosissa tuotetaan paljon hyvää.

Täältä voit lukea mitä luonnonkosmetiikka on ja miksi sitä kannattaisi käyttää.

Tanja Kipinoinen Biodelly

Tanja   luonnonkosmetiikka

”Perustin Biodellyn vuonna 2009 koska halusin tehdä työtä luonnonkosmetiikan parissa. Siihen aikaan luonnonkosmetiikka oli Suomessa melko vähän tunnettu ja huonosti saatavilla. Halusin perustaa verkkokaupan, josta luonnonkosmetiikka olisi helposti kaikkien saatavilla. Nykyään verkkokauppamme on yksi alan tunnetuimmista Suomessa ja 2016 perustettu myymälämme Turussa suorastaan pyhiinvaelluskohde (kiitos, olette ihania!). Nykyään minulla on Biodellyssä myös apunani upeat ammattilaiset Miila ja Iina  (sekä tietenkin joka-paikan-mies mieheni Jussi).

Miksi halusin perustaa juuri luonnonkosmetiikan kaupan, siihen en osaa oikein vastata. (Yksi syy oli toki se, että olin tylsistynyt silloisessa konttorirotan työssäni.) Se vain tuntui silloin, ja tuntuu yhä, ainoalta oikealta valinnalta. Mutta minulla ei ole koskaan ollut esimerkiksi vaikeita allergioita, joihin apu olisi löytynyt vain luonnonkosmetiikasta. Pientä maailmantuskaa kyllä koin, varsinkin lasten saamisen myötä. Luonnonkosmetiikka on yksi keino vähentää sitä synteettisten kemikaalien kuormaa, jolle altistumme päivittäin. Luonnonkosmetiikka on myös aina biohajoavaa ja tuotteiden elinkaari on mahdollisimman ekologinen alusta loppuun saakka.

Totuus on se, että emme me tarvitsisi enää yhtään uutta purkkia ja putelia tähän maailmaan; kaikki "tarpeellinen" kosmetiikka on jo keksitty. Mutta koska harva meistä haluaa hoitaa ihoaan pelkällä vedellä, on luonnonkosmetiikka yleisesti ottaen ekologisesti kestävämpi valinta verrattuna tavanomaiseen kosmetiikkaan. En kuitenkaan tuomitse tavanomaista kosmetiikkaa, olinhan itsekin aluksi niin sanottu sekakäyttäjä, eli käytin luonnonkosmetiikkaa ja ei-luonnonkosmetiikkaa rinnakkain.

Vuosien aikana olen nähnyt, miten moni asiakas on saanut ihonsa voimaan paremmin siirryttyään luononkosmetiikkaan. Onko se sitten pelkkää uskomusta, tähtipölyä vai mitä, en tiedä. Mutta sen tiedän, että itsensä hemmottelu ja hehkeä iho on aina kaunista ja muodissa. Suosittelen kokeilemaan!”

Tanja Kipinoinen

Biodelly SBM Kipinä

Biodelly   SBM Kipinä

Yrityksemme taustalla vaikuttaa ydinporukan lisäksi myös ns. kipinätyypit. SBM Kipinä -projektin myötä saimme yritykseemme neljä uutta vaikuttajaosakasta, jotka ovat bloggaajat Asikainen, Mamma rimpuilee, Salamatkustaja ja Valeäiti. Näiden upeiden vaikuttajien myötä olemme päässeet levittämään luonnonkosmetiikan ilosanomaa yhä isommille joukoille!

Onko luonnonkosmetiikka sinulle aivan uutta etkä tiedä mistä aloittaa? Lue esimerkiksi Satun vinkit ikääntyvän ihon hoitoon ja LauranHannen ja Maijun meikkivinkit!

Biodelly   paremmat valinnat

Kaikilla valinnoillamme on merkitystä. Biodellyssä kierrätämme esimerkiksi pakkausmateriaaleja: käytämme uudelleen materiaalia, joka on meille saapunut jonkun oman tilauksemme myötä. Muovia käytämme mahdollisimman vähän ja itse emme osta muovisia pakkausmateriaaleja ollenkaan. Jos saat meiltä muoviin pakatun tuotteen (joskus muoviin kääriminen on kuljetuksen kannalta välttämätöntä) on se jo kertaalleen ollut käytössä jossain muussa paketissa.

Valikoimamme tuotteet ovat eläinkokeettomia ja iso osa myös vegaanisia. Koska tuotteemme ovat biohajoavia, ovat ne myös ympäristölle kestävä valinta. Pienet paremmat valinnat päivittäin – niistä on Biodelly tehty!