Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin

Toimitusehdot

Toimituskulut

Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90€.

Posti kirje, paketti ja noutoautomaatti 4,90€.

Toimitamme yli 50 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut. (Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 50 euroa, toimitus on ilmainen. Esimerkki 2: jos tilauksesi loppusumma on 50 euroa, mutta käytät 5 euron alennuskoodia, loppusummaksi jää 45 euroa > tällöin toimitus ei ole ilmainen vaan toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan, eli maksettavaksi tulee 49,90 euroa.)

Nouto Turusta on aina ilmainen.

Toimitustavat

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Poikkeustapauksissa olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse. Lähetyksemme toimittaa Posti ja Matkahuolto. Lue lisää eri toimitustavoista ja palautuksista täältä

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on biodelly.fi -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Biodelly Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Biodelly Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Poikkeustapauksissa olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).