Tietoa meistä

Biodelly - Natural Beauty

Biodelly on vuonna 2009 perustettu luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa, tänä päivänä oman alansa tunnetuimpia tekijöitä.

Yritys perustettiin aikoinaan rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan, ja sama ajatus ohjaa toimintaa tänäkin päivänä. Kun ostat kosmetiikkaa Biodellystä, voit luottaa siihen, että se on aitoa, laadukasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Olemme lähettäneet jo tuhansia paketteja ympäri Suomen -ja useimmat niistä heti tilauspäivänä. Meidät tunnetaankin nopeista toimituksista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Biodellystä saat aina:

Biodellyn perustaja

Tanja Kipinoinen

Tanja Kipinoinen

Tervetuloa Biodellyyn! Biodellyn tavoitteena on tuoda laadukas luonnonkosmetiikka monipuolisesti kaikkien suomalaisten saataville. Toivon vilpittömästi, että viihdyt kaupassamme ja löydät itsellesi sopivia tuotteita. Älä epäröi olla yhteydessä jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa –olemme täällä Sinua varten. Yhteystiedot löydät sivun oikeasta alalaidasta.

Asiakkailta kuultua

Erittäin suuret kiitokset aivan mainosta palvelusta, mitä hiljattain sain! Tuotteetkin ovat toki huippuja! Tulen varmasti tilaamaan vielä uudelleenkin ja suosittelemaan teitä eteenpäin.”

Terhi, Biodellyn asiakas

Kiitos tosi nopeasta toimituksesta! Keskiviikkona kahden maissa iltapäivällä tilasin ja torstaina samaan aikaan iltapäivällä sainkin jo tekstiviestin, että tilaukseni oli noudettavissa pakettiautomaatista. Sain oikein hyvän ensivaikutelman Biodellystä, kiitos!

Kaisa, Biodellyn asiakas