Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin

Maksutavat 

Biodellyn verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi pankkien verkkomaksutunnuksilla (verkkopankki ja luottokortti), laskulla ja erämaksulla. Laskupalvelun tarjoaja on Klarna. Voit valita joko laskun, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa, tai erämaksun (osamaksun). Klarnan palveluista voit lukea lisää täällä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusaika- ja maksu

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika on 7-10 päivää. Jos tilauksessasi on tilaustuotteita, toimitamme kaikki tuotteet yhtä aikaa 7-10 sisällä. Poikkeustapauksissa olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse. 

Toimituskulu on 4,90€ per tilaus, kun tilauksen loppusumma on alle 50 euroa.

Toimitamme yli 50 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut. (Esimerkki 1: kun tilauksen maksettavaksi loppusummaksi jää vähintään 50 euroa, toimitus on ilmainen. Esimerkki 2: jos tilauksesi loppusumma on 50 euroa, mutta käytät 5 euron alennuskoodia, loppusummaksi jää 45 euroa > tällöin toimitus ei ole ilmainen vaan toimituskulut 4,90 euroa lisätään summaan, eli maksettavaksi tulee 49,90 euroa.)

Nouto Turusta on aina ilmainen.

Toimitustavat

Postin toimitustavoista käytössämme ovat:

Kirje: Jaetaan postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos liian kookas.

Nouto Postin pakettiautomaatista: Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin paketin saapumisesta. Katso automaattien sijainti.

Nouto Postista: Nouda tilauksesi postin palvelupisteestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Saat paketin seurantakoodin sähköpostiisi.

Matkahuollon Lähellä-paketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. 

Nouto Biodellyn myymälästä

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme, joka sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 10, 20100 Turku. Olemme avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-18.

Asiakaspalautukset

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen.

Palauttaminen

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi (kerro mihin tilaukseen palautus liittyy ja mitä tuotteita palautat). Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti. Liitä mukaan pankkitietosi mahdollista takaisinmaksua varten. Jos olet maksanut laskulla, summa vähennetään suoraan laskusta. 

Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 619865.

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Biodellyn asiakaspalautus.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon 

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 619865 ja palautusosoitteemme:

Biodelly Oy

ASIAKASPALAUTUS

Rauhankatu 10

20100 Turku

Palauttaminen Matkahuollon kautta:

Vie lähetys mihin tahansa Matkahuollon Pakettipisteeseen ja kirjoita osoitelappuun asiakaspalautuskoodimme 9520764 sekä osoitteemme (ks. yllä). Säästä kuitti palautuksesta niin kauan että palautus on käsitelty kokonaan.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on biodelly.fi -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Biodelly Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Biodelly Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausten toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Poikkeustapauksissa olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).