Kannattaako se?

No totta kai! Perusidea on helppo: 50 senttiä (0,5 euroa) on yksi piste. Saat jokaisesta ostoksestasi kanta-asiakaspisteitä, jotka voit milloin vain muuttaa rahaksi (etukupongiksi kaupassamme). Yksi piste vastaa 0,025 euroa: jos ostat tuotteita esimerkiksi 100 eurolla, ansaitset 200 pistettä. 200 pistettä vastaa 5 euroa, eli olet ansainnut 5 euron alennuskoodin kauppaamme, seuraavaa ostoskertaa varten.

Onko kanta-asiakkaaksi ryhtyminen hankalaa?

No ei! Tämän helpommaksi se ei tule: rekisteröidy asiakkaaksemme > olet kanta-asiakas. Kun olet ostanut kaupastamme jotakin, tulevat ansaitsemasi kanta-asiakaspisteet näkyviin omilla sivuillasi. Kun olet kirjautuneena kauppaamme, voit itse muuttaa keräämäsi pisteet alennuskoodiksi kauppaamme. Voit käyttää alennuskoodisi silloin kun itse haluat, kun ostosten loppusummaksi jää vähintään 37,20 euroa kupongin käyttämisen jälkeen. Huom! Kanta-asiakkuuspisteitä ei voi yhdistää Tarjous- ja Outlet -tuotteisiin. Pisteet ovat voimassa vuoden ansaintapäivästä alaken.

Mitä muuta saan?

Biodellyn uutiskirjeen, jonka kautta saat mm. heti tiedon uutuuksista kaupassamme ja silloin tällöin myös tarjouksia, jotka ovat voimassa vain kanta-asiakkaille. 

Onko pakko rekisteröityä?

Ei ollenkaan! Olet enemmän kuin tervetullut asioimaan kaupassamme ilman rekisteröitymistä. Tällöin ei kuitenkaan kerry kanta-asiakaspisteitä.