Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton Suurenna kuva

Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton

Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton sopii herkälle iholle.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 31 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 31 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,78 €.


15,90 €

Tiedot

Tuoksuton, ruokasoodaton, alumiiniton, alkoholiton...Tämä deodorantti ei sisällä mitään ylimääräistä! Tuoksuttoman voidedeodorantin teho perustuu luonnollisiin kasviuutteisiin- ja öljyihin. Levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Levitä ohut kerros puhtaisiin kainaloihin aamulla, ja epämiellyttävät hajut pysyvät pois koko päivän. Sopii vegaaneille. 

92 g.

Arvostelut

Arvosana 
2018-01-06

Hyvä on, hajuton!

Käytän tätä kaikkein eniten biodödöistä. Pitää yleensä ottaen hyvin. Rock-keikallakin voi vetää surutta (kyllä ne muut siellä aina pahemmalta haisevat). Helppo ja huoleton. Ei minusta ole edes töhrinyt kuteita. Pidän siitä että on sekä tuoksuton että sensitive: ei ärsytä kainaloita, eikä hajuste ärsytä minun nokkaani.

Arvosana 
2016-08-15

Toimii!

Olin vähän epäileväinen tämän toimivuudesta aikaisempien luomu-dödö -kokeilujen jälkeen ja blogihehkutuksiinkaan ei ole aina uskominen mutta todellakin tämä toimii! Testattu ulkomailla 33(43) asteen lämpötilassa ja ei mitään ongelmaa, dödö piti jopa sielläkin. Ei tuoksu miltään (ainakaan mun nenään) ja kuivuu nopeasti. Vähän jää jälkiä mustaan puseroon mutta se on pieni haitta, tästä kuitenkin yhden tähden miinus, muuten olisin voinut antaan täydet pinnat.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton

Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton

Schmidt's Deodorantti Sensitive tuoksuton sopii herkälle iholle.

Kirjoita arvostelu

Magnesium Hydroxide, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Maranta Arundinacea (arrowroot) Powder, Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Butyrospermum Parkii (shea butter), Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Tocopherol (vitamin E; sunflower-derived)

Lisätiedot

Sertifikaatit Vegan

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: