The Ohm Collection Deodorantti Coconut Suurenna kuva

The Ohm Collection Deodorantti Coconut

The Ohm Collection Deodorantti Coconut on jauhemainen ja alumiiniton deodorantti, jossa on miellyttävä tuoksu.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 45 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 45 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,13 €.


22,95 €

191.25 €/KG

Tiedot

The Ohm Collection deodorantit ovat jauhemaisia, alumiinittomia, 100 % luonnolisia sekä turvallisia. Ja mikä tärkeintä, ne todella toimivat! Jauhemainen koostumus takaa myös tahrattomuuden sekä sen, että kainalot pysyvät kuivina. Pakkaus on kaunis ja kierrätettävä. Yhdestä deodorantista riittää jopa puolen vuoden tarpeiksi yhden henkilön käytössä. The Ohm Collection deodoranttien teho perustuu ruokasoodaan sekä ns. Ohm Blend® sekoitukseen, jossa on villejä ja luomulaatuisia, kylmäpuristettuja kasviraaka-aineita. Ohm Blend® toimii yhdessä kehosi kanssa ehkäisten epämieluisten hajujen muodostumista. Raikas olo on taattu koko päiväksi!

Kookos (coconut) deodorantissa on kevyt ja miellyttävä tuoksu.

Sopii vegaaneille.

Käyttö: ota deodoranttijauhetta hieman kämmenelle ja levitä kainaloihin. Pieni määrä riittää kerralla. Useampi henkilö voi käyttää yhtä ja samaa Ohm deodoranttia, koska tuote on jauhemainen ja annostelutapa hygieeninen.

120 g.

Arvostelut

Arvosana 
2019-09-24

Ensimmäinen ekodeo joka todella toimii

Aivan loistava tuote!! Paketti saapui todella nopeasti ja deo meni heti testiin, suoraan siihen haastavimpaan - treffijännityshiki selvitty, deodorantti ei pettänyt! Eikä hajua tullut edes urheillessa, jolloin nyt saakin hiki virrata ja vähän tuoksua. Mietin ennen tilaamista, että olisiko tämän voinut tehdä itse ruokasoodaa ja jotain hajusteita sekoittelemalla mutta kyllä tämä purkki on koko rahan arvoinen! Kiitos :)

Arvosana 
2018-10-21

Paras

Paras kokeilemistani alumiinittomista deodoranteista. Pitää hyvin myös kiireisenä päivänä töissä. Tuoksu on ihana, mutta iholla erittäin mieto. Jo kolmas purkki menossa.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

The Ohm Collection Deodorantti Coconut

The Ohm Collection Deodorantti Coconut

The Ohm Collection Deodorantti Coconut on jauhemainen ja alumiiniton deodorantti, jossa on miellyttävä tuoksu.

Kirjoita arvostelu

Sodium Bicarbonate (food grade, aluminium-free), Caprylic/Capric Triglyceride, Vanilla Planifolia Flower Oil, Cocos Nucifera Fruit Extract**, Santalum Austracaledonicum Oil*, Cananga Odorata Leaf Oil, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*villinä kasvanut raaka-aine : nämä kasvit ovat kasvaneet luonnossa villinä ja ne on kerätty luontoäitiämme kunnioittaen.

**luomusertifioitu raaka-aine : nämä kasvit ovat viljelty luonnollisin menetelmin saastumattomalla maalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasveja ei ole myöskään geneettisesti muunneltu, sumutettu tai säteilytetty.

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: