The Ohm Collection Deodorantti Gardenia Suurenna kuva

The Ohm Collection Deodorantti Gardenia

The Ohm Collection Deodorantti Gardenia tuoksuu hempeälle kukkatarhalle ja pitää hajut pois jopa 24 tuntia!

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 45 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 45 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,13 €.


22,95 €

191.25 €/KG

Tiedot

The Ohm Collection deodorantit ovat jauhemaisia, alumiinittomia, 100 % luonnolisia sekä turvallisia. Ja mikä tärkeintä, ne todella toimivat! Jauhemainen koostumus takaa myös tahrattomuuden sekä sen, että kainalot pysyvät kuivina. Pakkaus on kaunis ja kierrätettävä. Yhdestä deodorantista riittää jopa puolen vuoden tarpeiksi yhden henkilön käytössä. The Ohm Collection deodoranttien teho perustuu ruokasoodaan sekä ns. Ohm Blend® sekoitukseen, jossa on villejä ja luomulaatuisia, kylmäpuristettuja kasviraaka-aineita. Ohm Blend® toimii yhdessä kehosi kanssa ehkäisten epämieluisten hajujen muodostumista. Raikas olo on taattu koko päiväksi!

Gardenia deodorantissa on hurmaava kukkainen tuoksu.

Sopii vegaaneille.

Käyttö: ota deodoranttijauhetta hieman kämmenelle ja levitä kainaloihin. Pieni määrä riittää kerralla. Useampi henkilö voi käyttää yhtä ja samaa Ohm deodoranttia, koska tuote on jauhemainen ja annostelutapa hygieeninen.

120 g.

Arvostelut

Arvosana 
2019-04-13

Toimiva deo!

Kovin hikoilevana tämä vie hajun mennessään, jopa urheillessakin! Huom. Ideana ettei siis tuki kainaloita = ei ole antiperspirantti.

Arvosana 
2018-07-03

Pettymys

Odotin deodorantilta todella paljon luettuani positiivisia arvioita eri nettilähteistä. Olen myös kokeillut useita eri Suomen markkinoilta löytyviä luonnonkosmetiikan deodorantteja ja odotin arvioita luettuani tältä enemmän kuin niiltä, Mutta valitettavasti jouduin pettymään. Ainakin minun kohdallani tämä deodorantti menee sinne huonoimpien joukkoon. Harmittaa ihan vietävästi, että käytin rahani tähän, kun ei ollut kovinkaan edullinen ostos.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

The Ohm Collection Deodorantti Gardenia

The Ohm Collection Deodorantti Gardenia

The Ohm Collection Deodorantti Gardenia tuoksuu hempeälle kukkatarhalle ja pitää hajut pois jopa 24 tuntia!

Kirjoita arvostelu

Sodium Bicarbonate (food grade, aluminium free), Caprylic/Capric Triglyceride, Gardenia Jasminoides Enfleurage Oil,  Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Cedrus Atlantica Wood Oil**, Santalum Austracaledonicum Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.

*villinä kasvanut raaka-aine : nämä kasvit ovat kasvaneet luonnossa villinä ja ne on kerätty luontoäitiämme kunnioittaen.

**luomusertifioitu raaka-aine : nämä kasvit ovat viljelty luonnollisin menetelmin saastumattomalla maalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasveja ei ole myöskään geneettisesti muunneltu, sumutettu tai säteilytetty.

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: