Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmiinitee Suurenna kuva

Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmiinitee

Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmin Tea on alumiiniton ja ruokasoodaton deodorantti, joka sopii herkällekin iholle.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 31 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 31 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,78 €.


15,90 €

172.83 €/KG

Tiedot

Jos sinulla on herkkä kainaloiden iho, kannattaa kokeilla Schmidt'sin Sensitive -deodorantteja, jotka eivät sisällä ruokasoodaa vaan teho perustuu magnesiumiin. Jasmiinitee-deodorantissa on mieto, sensuelli tuoksu ja hyvin levittyvä koostumus. Deodorantti on 100 % luonnollinen, alumiiniton ja gluteeniton. Sopii vegaaneille.

92 g.

Arvostelut

Arvosana 
2018-05-17

ToimiI!

Hankin ensin ruusu-vaniljan joka sai kainaloni palamaan. Uhkarohkeasti testasin onneani tämän kanssa ja kuinka kävikään! Ei iho-oireita ja en enää kyllä vaihda dödömerkkiä, korkeintaan tuoksua. Kestää hyvin päivän vaikka pyöräilisi töihin, kävisi salilla ja siihen päälle ulkoiluttaisi koiria 3krt.

Arvosana 
2018-02-12

Jasmiini on jasmiini on jasmiini

Aluksi tämä deodorantti tuoksuu kuin kymmenen jasmiinipensasta, mutta onneksi tuoksu tasoittuu muutamassa päivässä tuotteen avaamisen jälkeen. Sitten tämä on jonkin aikaa hyvä ja hienhajun erittäin tehokkaasti poissa pitävä (tai peittävä) dödö kenelle tahansa jasmiinintuoksusta pitävälle.

Itse kyllästyin tuoksuun nopeasti, koska minulle tämä on liian lähellä pesuaineiden tuoksua. Jatkoin kuitenkin käyttöä, kunnes puolisen vuotta avaamisesta (valmistaja lupaa avatun tuotteen säilyvän 12kk) oli pakko heittää stikki roskikseen, vaikka sitä oli vielä reilusti jäljellä, koska tuoksu oli elähtänyt wc-raikastinmaiseksi.

Aika huolellinen saa olla, että Schmidt'sin dödöt saa pestyä kunnolla pois kainaloista. Itse käytän toisinaan sientä. Luulen että joillakuilla, jotka ovat saaneet ihoärsytystä, voi ärsytyksen syy olla ainesosien sijaan ehkäpä se, jos ei ole huomannut pestä dödöä tarpeeksi huolellisesti iholta pois.

Arvosana 
2018-01-06

Hyvä tuoksu, mutta vähempikin riittäisi

Vihreä jasmiinitee on kyllä lemppariteeni. Tätä haistellessa, niin on erittäin jasmiinitee. Olen herkistynyt hajusteille, ja tämä menee vähän aikaa. Mutta sitten tulee vähän semmoinen "sensory overdrive" ja se tuntuu raskaalta. Jos sinulla ei ole samaa ongelmaa (eikä lähipiirilläsi), niin siitä vaan, kyllä tämä toimiva tuote on. Hajustamaton sensitive kuitenkin levittyy mielestäni kainaloihin paremmin (mutta sitä säilytän kph:ssa, joka on lämpimämpi kuin wc, jossa jasmiini oli jemmassa).

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmiinitee

Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmiinitee

Schmidt's Deodorantti Sensitive Jasmin Tea on alumiiniton ja ruokasoodaton deodorantti, joka sopii herkällekin iholle.

Kirjoita arvostelu

Magnesium Hydroxide, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Maranta Arundinacea (arrowroot) Powder, Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Butyrospermum Parkii (shea butter), Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Natural Fragrance, Tocopherol (vitamin E; sunflower-derived)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: