Alennettu hinta! Ecostardust Glitter Ultra Chunky Blue Lagoon Suurenna kuva

Ecostardust Glitter Ultra Chunky Blue Lagoon

Valitse Ecostardust glitteri ja säihky juhlissa astetta ympäristöystävällisemmin!

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 11 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 11 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,28 €.


5,93 €

-25%

7,90 €

988.33 €/KG

Tiedot

Ecostardust glitterit on valmistettu biohajoavasta selluloosasta, joka saadaan kestävästi viljellyistä eukalyptuspuista. Glitterit sisältävät myös pienen määrän synteettistä styreeniä, jonka vuoksi Ecostardust-glitterien biohajoavuusprosentti on 92. Mielestämme nämä enimmäkseen selluloosapohjaiset glitterit ovat kuitenkin parempi vaihtoehto 100 % muovisille glittereille, siksi halusimme tuoda ne myös Biodellyn valikoimiin.

Käyttöohje: levitä iholle rasvaa tai balmia sille alueelle johon haluat kiinnittää glitterit. Suosittelemme esimerkiksi The Gentle Label Organic Healing Balmia tai Avril Aloe vera -geeliä. Ota sitten glitteriä purkista vanupuikolla ja tiputtele balmin päälle haluttu määrä. Voit lopuksi myös taputella glitterit kevyesti kiinni ihoon puhtain sormin. Testiemme mukaan tällä menetelmällä Ecostardust-glitterit pysyvät hyvin paikoillaan koko päivän (ja yön).

Kun haluat poistaa glitterit iholta, muistathan ettei mitään glitteriä ole tarkoitettu viemäriin. Poista suurimmat osat ensin sormella ja pyyhi vessapaperiin tai pyyhi kasvot vanulapulla. Pyri saamaan pyyhkimällä pois niin paljon kuin mahdollista. Lopuksi pese kasvot ihonpuhdistusaineella.

Ecostardust-glitterit eivät sovi kynsien koristeluun, sillä kasvipohjaisina ne eivät kestä voimakkaita liuottimia.

Ecostartdust-tuotteet on pakattu kierrätettäviin alumiinirasioihin, joiden kannessa on PET-muovinen ikkuna. Pahvipakkaus on myös kierrätettävä.

Sopii vegaaneille.

6 g.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Ecostardust Glitter Ultra Chunky Blue Lagoon

Ecostardust Glitter Ultra Chunky Blue Lagoon

Valitse Ecostardust glitteri ja säihky juhlissa astetta ympäristöystävällisemmin!

Kirjoita arvostelu

Rayon (Regenerated Cellulose), Glycerin, Aqua, Urea, Styrene/Acrylate Copolymer, [+/- Blue 1 Lake (CI 42090:2), Yellow 5 Lake (CI19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Black 2 (CI 77266), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Aluminium (CI 77000)] 

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: