Cultivator's Hiusväri Deep Chestnut

Cultivator’s Hiusväri Deep Chestnut on syvä, kylmään taittava tummanruskea kasviväri, joka sopii parhaiten ruskeille hiuksille.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 33 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 33 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,83 €.


16,90 €

169.00 €/KG

Tiedot

Cultivator’sin kasviväreillä on hyvä peittokyky ja värinkesto ja värit lähtevät hiuksista asteittain pesujen myötä. Lopulliseen värjäystulokseen vaikuttaa hiusten luonnollinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt sekä värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila. Tee aina suortuvatesti ennen värin levittämistä kaikkialle hiuksiin - näin varmistat halutun lopputuloksen.

Jokainen hiusväripakkaus sisältää värjäysmyssyn ja -hansikkaat, sekä neljä värijauhepussia. Alla suuntaa tarvittavista määristä:

Lyhyet hiukset: 1 pussi

Puolipitkät hiukset: 2 pussia

Pitkät hiukset: 3 pussia

Extrapitkät hiukset: 4 pussia

Käyttö: Sekoita kasvivärijauhe lämpimään, max. 50 asteiseen veteen saadaksesi aikaan kermaisen, sileän massan. Jaa hiukset osioihin ja levitä värimassa tasaisesti puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä hiukset värjäysmyssyllä ja anna vaikuttaa 30-90 min. Pidempi vaikutusaika tekee värjäystuloksesta intensiivisemmän ja syvemmän. Värjäyksen jälkeen huuhtele hiukset huolellisesti pelkällä vedellä. Väri kehittyy vielä seuraavat 48 tuntia, jonka aikana hiusten shampoopesua ei suositella.

Pakkauskoko 100 g. (4 x 25 g.)

Cultivator's:

Intiassa valmistetut Cultivator’s kasvivärit tehdään 100% luomuviljellyistä ainesosista. Luonnonmukaiset hiusvärit sisältävät mm. hennaa, hiusta hoitavaa aloe veraa ja rauhoittavaa kamomillaa. Tuotteet eivät sisällä lainkaan hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Vaaleilla sävyillä voi kuitenkin kirkastaa omaa, vaaleaa hiusten väriä ja luoda uusia vivahteita. Cultivator’sin väreillä saat aikaan luonnollisen ja kestävän värjäystuloksen, jolla on uskomaton kiilto. Kasviväreillä voi värjätä myös harmaita hiuksia, ja tähän vaaditaan yleensä 1-3 värjäyskertaa lopullisen sävyn saamiseksi. Värivaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, aina vaaleasta cassiasta mustaan. Kaikki Cultivator’sin hiusvärit ovat tehokkaita ja turvallisia. Tuotteilla on Ecocert ja Leaping Bunny -sertifikaatit ja ne sopivat myös vegaaneille.

Arvostelut

Arvosana 
2018-08-18

Voimakas haju, kaunis väri

Helppokäyttöinen hiusväri, jolla sai tummanruskeisiin hiuksiin selkeästi tummemman sävyn.
Hiusvärin haju on häiritsevän voimakas yrttien ja märän heinän haju, joka ikävä kyllä tuntuu vielä pitkään värjäyksen ja ensimmäisten pesujenkin jälkeen. Haju on siinä määrin häiritsevä, että vaikka hiusväri toimiikin mainiosti, saattavat loput pussit jäädä käyttämättä.
Heti hiusvärin poishuuhtomisen jälkeen hiukset olivat lähes mustat vihreällä ja sinisellä vivahteella, mutta vuorokauden kuluttua vain ei vihreästä ja sinisestä ollut tietoakaan. Lähes mustista tummanruskeiksi muuttuivat ensimmäinen pesun jälkeen. Sävy tosiaan on kylmä, mutta toimii päivettyneen ihoni kanssa.

Hajuherkille en suosittele, mutta noin muuten aivan mainio vaihtoehto ns. kemikaalipommeille. Kaksi tähteä pois hajun vuoksi. Käytettävyys ja värjäystulos ansaitsevat täydet tähdet. :)

Arvosana 
2018-06-09

Tulikohan allergia

Aiemmin kampaamo-ja kaupan väreillä värjännyt, vuosia jo hennaa käyttänyt, yhden kerran cultivators pähkinänsävyä ja nyt ekan kerran deep chestnut...Hiuspohja ei tykännyt, olisikohan indico mikä ei sitten itselleni sovi? Kutina ja ärsytys runsas, aloitin allergialääkkeen, jouduin pesemään shampoolla pari kertaa väriä pois, että rauhoittuu. Onko indicoallergiasta tietoa?

Arvosana 
2018-02-23

Kelpo hiusväri

Värjäsin aiemmin Cultivatorsin mustalla, sitten Dark Brownilla ja nykyään Dark brownin ja tämän Deep Chestnutin seoksella (puolet ja puolet). Tämä sävy on juuri sopiva, tumma ruskea. Käyttö on helppoa - sekoittaa vaan jauheen veteen ja tekee juuri niin juoksevaa tai paksua värjäysainetta, minkä itse kokee helpoimmaksi levittää. Väri kehittyy selvästi 2 ensimmäisen vuorokauden aikana värjäykestä, ensin on vihertävämpi ja lopulta kaunis tummanruskea. En todellakaan enää vaihda muuhun!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-06-19

Loistava tuote

Käytin ensi Khadin värejä, joista ei sinänsä pahaa sanottavaa niistäkään. Nyt on kulunut ensimmäinen purkki Cultivatorsin Deep Chestnut väriä ja tykkään kovasti. Aikaisemmin värjäytin kampaajalla, mutta päänahka ärtyi käsittelyistä. Tämä väri on luonnollinen ja hiukset paksumman tuntuiset, sekä rasvoittuvat vähemmän kuin aikaisemmin. Mikä parasta, päänahka ei kutia ja ärsyynny! Jopa kampaajani kehui hiusten paksuutta. Väri tarttuu tasaisesti, lähtee pois tasaisesti, eikä suttaa kylpyhuonetta vaikkei sekunnissa roiskeita pyyhkisikään. Annan vaikuttaa yleensä 1-1,5h. Väristä tulee melko tumma, mutta ei kuitenkaan liikaa. Ensimmäiseen pesuun saakka vieno heinäntuoksu ja hieman vihreään taittava väri, mutta eivätpä ole itseäni haitanneet.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-03-19

Pettymys

Minulla oli turkoosit hiukset, jotka halusin värjätä luonnollisiksi ja luonnollisesti. Kävin myymälässä kysymässä myyjän mielipidettä, että mikä väri olisi hyvä ja päädyimme tähän Deep Chestnuttiin.
En odottanut ensimmäiseltä kerralta paljoa, sillä arvasin, ettei kasviväri paljoa ensimmäisellä kerralla tee suoravärjättyyn tukkaan. Ja oikeassa olin; mitään ei oikeastaan tapahtunut. Odottelin sen suositellun 48h ja hiukseni tummuivat sinä aikana, mutta mitään ruskeaan taipuvaa siinä ei ollut. Laitoin tässä välissä toisen merkin punaista väriä taittamaan väriä - no nyt väri olikin ruskeampi.
Nyt kun pohja oli oikeaan suntaan menevä, laitoin toisen satsin tätä, jotta saisin haluamani tummanruskeat hiukset. Väri kuitenkin haalisti/kulutti/poisti punaisen taittoa ja kirkasti alla olevan turkoosin, ja tällä kertaa vihreänä, ja hiusteni kunto suorastaan romahti. Toki hiukseni ovat tummanruskeat, mutta joka kerta kun kutreihini jokin valo - luonnon tai keinotekoinen - osuu niin tukkani oikein hohkaa vihreänä. Ja hapsuisena.
Harmittaa suunnattomasti.

  • 0/2 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Cultivator's Hiusväri Deep Chestnut

Cultivator's Hiusväri Deep Chestnut

Cultivator’s Hiusväri Deep Chestnut on syvä, kylmään taittava tummanruskea kasviväri, joka sopii parhaiten ruskeille hiuksille.

Kirjoita arvostelu

Indigofera tinctoria (Indigo) Powder*, Lawsonia inermis (Henna) Powder*, Emblica officinalis (Amla) Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder*, Curcuma longa (Turmeric) Powder*, Matricaria chamomilla (Chamomile) Powder*

*Ingredients from organic farming

Lisätiedot

Sertifikaatit Vegan, Ecocert

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: