Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman - päivittäinen ravintolisä naisille Suurenna kuva

Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman - päivittäinen ravintolisä naisille

Päivittäinen ja monipuolinen ravintolisävalmiste.

Tiedot

Tuotteita jäljellä enää muutama!

Ostamalla tämän tuotteen, saat 75 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 75 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,88 €.


37,50 €

Tiedot

Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman on erityisesti naisille kehitetty monipuolinen ravontolisä. Se sisältää tärkeimmät vitamiinit, mineraalit j ayrtit terveellisen elämäntavan tueksi. Food-Grown®-ainesosat auttavat tukemaan vastustuskykyä, tuovat energisyyttä ja tukevat naishormonien luommollista sykliä. Monivitamiinin sisältämä luomulaatuinen punajuuri ja ashwaganha vahvistavat ja antavat puhtia päivään! 

Vaihtelevat hormonitasot, kuukautiset, kiireinen elämäntapa ja hapetusstressi ovat haastetita, joita nykypäivän leidit kohtaavat. Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman on kehitetty erityisesti tukemaan tarpeellisin ravintein näitä haasteita. 
Ravintolisän ainesosien hyötyjä:
• Ashwagandha kiireisille ja aktiivisille naisille
• Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
• B5 vitamiini ylläpitää normaalia kognitiivista terveyttä.
Käyttö: 2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher. Purkissa 60 ravintokapselia. 

 
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.
 
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa.

Lajitellaan lasinkeräykseen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman - päivittäinen ravintolisä naisille

Wild Nutrition Daily Multi Nutrient Woman - päivittäinen ravintolisä naisille

Päivittäinen ja monipuolinen ravintolisävalmiste.

Kirjoita arvostelu

Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja bioflavonoidit, vitamiinivahvistetusta hiivasta foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa), K1-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-, B12- ja D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, koliini ja inositoli, mineraalivahvistetusta hiivasta GTF-kromi ja kalium, E-vitamiini keltaisesta herneestä, Lactobacillus bulgaricuksesta jodi, rauta, magnesium, molybdeeni, seleeni, sinkki, kupari, mangaani ja kalsium, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, alfalipoiininihappo, ashwagandha-jauhe, luomupunajuurijauhe. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.