Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe Suurenna kuva

Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe

Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe syväpuhdistaa ihon tehden siitä kirkkaan ja pehmeän.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 37 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 37 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,93 €.


18,90 €

337.50 €/KG

Tiedot

Luén kolmivaiheinen hoitorutiini tasapainoiseen ja elinvoimaiseen ihoon alkaa Erase puhdistusjauheen käytöllä. Kyseessä on  jauhemainen, kuorintanaamion tyyppinen tuote, jonka tehtävänä on syväpuhdistaa iho hellävaraisesti ja mm. vähentää mustapäitä.

Puhdistava, kuoriva ja ihoa kirkastava jauhe sisältää vain kolmea ainesosaa: kaurajauhetta, maitojauhetta ja magnesiumia. Ne ovat ominaisuuksiltaan ihoa rauhoittavia ja puhdistavia, mutta hellävaraisella tavalla. Ihosta tulee pehmeä ja syväpuhdas ilman raastavia ja kuivattavia ainesosia, jotka usein vain lisäävät ihon epätasapainoista tilaa (mm. näpyt).

Jauhe sopii ihoa tasapainottavaksi ja syväpuhdistavaksi tuotteeksi kaikille ihotyypeille ja myös teini-ikäisille. Hellävaraisena tuotteena se sopii myös herkkäihoisille. Jos iho on rasvoittuva, voit käyttää Erase puhdistusta noin kaksi kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Muille ihotyypeille suosittelemme käyttöä noin kerran viikossa.

Käyttöohje: Ota noin ruokalusikallinen jauhetta ja sekoita joukkoon vettä noin puolen ruokalusikallisen verran. Jauheesta tulee hieman tahnamaista. Levitä massa kasvoille ja anna vaikuttaa minuutin verran. Tämän jälkeen kostuta hieman sormia ja ”rullaile” massa pois iholta jolloin se vie mukanaan kaikki epäpuhtaudet ja mustapäät. Huuhtele iho lopuksi vedellä. Luén tutoriaalivideosta alempana näet tarkat ohjeet Erase jauheen käyttöön.

56 g.

Arvostelut

Arvosana 
2018-01-29

Mainio

Kerrassaan mainio tuote. Hellävarainen ja puhdistava. Voin käyttää, vaikka todella moni muu naamio tai kuorinta vaan kiihdyttää rasvoittumista. Tämä ei sitä tee.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe

Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe

Lué by Jean Seo Erase puhdistusjauhe syväpuhdistaa ihon tehden siitä kirkkaan ja pehmeän.

Kirjoita arvostelu

Avena Sativa Kernel Flour, Nonfat Dry Milk, Magnesium Carbonate.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: