Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing

Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing on erityisesti epäpuhtaalle iholle sopiva öljymäinen puhdistusaine.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 59 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 59 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,48 €.


29,90 €

498.33 €/KG

Tiedot

Öljypuhdistuskakku on öljymäinen puhdistusaine kakkumaisessa muodossa. Se ei siis ole saippua, vaikka niin voisi luulla. Luonkos öljypuhdistuskakut valmistetaan Naantalissa parhaista luonnon kasviöljyistä. Öljypuhdistuskakkua käytetään kuten öljyputsaria: öljy levitetään kuivalle iholle kevyesti pyöritellen, ja lopuksi se poistetaan musliiniliinan avulla. 

Healing puhdistuskakku sisältää antioksidanttista "ihon superfoodia" moringajauhetta, joka uudistaa ja ravitsee ihoa. Kookosöljy ja kaakaovoi saavat lian ja meikin liukenemaan kasvoilta käden käänteessä, samalla kun hamppuöljy tuo iholle välttämättömiä rasvahappoja ja pitää ihon kimmoisana. Kaoliinisavi puhdistaa ihon epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa. 

Luonkos puhdistuskakku healing on hellävarainen ja tehokas putsaaja. Suosittelemme teineille ensimmäiseksi puhdistustuotteeksi, silloin kun näppyläisyyttä alkaa ilmestyä. 

Käytä öljypuhdistuskakkua päivittäin joka ilta. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Öljypuhdistuskakku ei vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa, siksi iho voi puhdistuskakun avulla paremmin verrattuna voimakkaasti peseviin aineisiin. 

Käyttö: Lämmitä kakkua hetki puhtaiden kämmenten välissä. Levitä kakusta irronnut öljy kasvoille kevyesti pyöritellen. Käytä öljypuhdistuskakkua aina kuiville kasvoille, näin se toimii tehokkaimmin. Poista lopuksi öljy kasvoilta kostean musliiniliinan avulla. Jatka sen jälkeen normaalin ihonhoitorutiinisi mukaan.

Luonkos puhdistuskakun pakkaus on innovatiinen. Se on helppo avata ja sulkea. Kakkupalaa voi säilyttää ja kuljettaa rasiassa. 

Huom! Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä. Liian korkeassa lämpötilassa kakku sulaa. 

Sopii vegaaneille.

Säilöntäaineeton.

Zero waste. 

Kotimainen.

60kg.

Arvostelut

Arvosana 
2019-09-08

Ihana tuote!

Suosittelen jokaiselle, joka haluaa panostaa ihon hyvinvointiin. Poistaa myös meikin kasvoilta. Pintakuivasta-sekaihosta kärsivälle ollut toimiva tuote ja ihon kunto parantunut huomattavasti.

Arvosana 
2019-07-10

Rasvaiselle iholle sopiva putsari!

Ensimmäinen öljyputsari milä sopii rasvaiselle iholleni. Ja se tuoksu, ah!

Arvosana 
2018-11-25

Luottotuote

Täydellinen öljyputsari ja niin helppo käyttöinen! Iho jää ihanan pehmeäksi sekä epäpuhdas ihoni on rauhoittunut selkeästi. Tätä tuotetta en tule vaihtamaan, rakkautta!

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing

Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing

Luonkos Öljypuhdistuskakku Healing on erityisesti epäpuhtaalle iholle sopiva öljymäinen puhdistusaine.

Kirjoita arvostelu

Theobroma Cacao Seed Butter Cocos Nucifera Oil Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Kaolin (white clay) Moringa Oleifera Powder Rosmarinus, Officinalis Leaf Oil Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil *Limonene *linalool *geranoil

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: