Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth sopii ikääntyvän ihon öljypuhdistukseen.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 59 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 59 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,48 €.


29,90 €

498.33 €/KG

Tiedot

Öljypuhdistuskakku on öljymäinen puhdistusaine kakkumaisessa muodossa. Se ei siis ole saippua, vaikka niin voisi luulla! Ilona Luonkos öljypuhdistuskakut valmistetaan Naantalissa parhaista luonnon kasviöljyistä. Öljypuhdistuskakkua käytetään kuten öljyputsaria: öljy levitetään kuivalle iholle kevyesti pyöritellen, ja lopuksi se poistetaan musliiniliinan avulla. 

Vaativalle ja ikääntyvälle iholle suunniteltu Rebirth öljypuhdistuskakku jättää ihon kimmoisaksi ja elinvoimaiseksi. Antioksidanttipitoinen kaakaovoi kirkastaa ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia. Kookosöljy ja kaakaovoi saavat lian ja meikin liukenemaan kasvoilta käden käänteessä. Manteliöljy pehmentää ihoa ja jättää sen kimmoisaksi. 

Käytä öljypuhdistuskakkua joka ilta. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Öljypuhdistuskakku ei vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa, siksi iho voi puhdistuskakun avulla paremmin verrattuna voimakkaasti peseviin aineisiin. 

Käyttö: Lämmitä kakkua hetki puhtaiden kämmenten välissä. Levitä kakusta irronnut öljy kasvoille kevyesti pyöritellen. Käytä öljypuhdistuskakkua aina kuiville kasvoille, näin se toimii tehokkaimmin. Poista lopuksi öljy kasvoilta kostean musliiniliinan avulla. Jatka sen jälkeen normaalin ihonhoitorutiinisi mukaan.

Huom! Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä. Liian korkeassa lämpötilassa kakku sulaa.

Sopii vegaaneille.

60 g.

Arvostelut

Arvosana 
2018-11-22

Aivan ihana tuote

Helppo työstää ihoon ja irrottaa meikin hyvin. Musliiniliinalla poisto kasvoilta ja iho jää ihanan kosteutetun tuntuiseksi! Talven must putsari

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth sopii ikääntyvän ihon öljypuhdistukseen.

Kirjoita arvostelu

Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Styrax Benzoin Resin Extract, Parfum (natural) *Citronellol, *Geranol,*Limonene.

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: