Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth sopii ikääntyvän ihon öljypuhdistukseen.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 59 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 59 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,48 €.


29,90 €

498.33 €/KG

Tiedot

Öljypuhdistuskakku on öljymäinen puhdistusaine kakkumaisessa muodossa. Se ei siis ole saippua, vaikka niin voisi luulla. Luonkos öljypuhdistuskakut valmistetaan Naantalissa parhaista luonnon kasviöljyistä. Öljypuhdistuskakkua käytetään kuten öljyputsaria: öljy levitetään kuivalle iholle kevyesti pyöritellen, ja lopuksi se poistetaan musliiniliinan avulla. 

Vaativalle ja ikääntyvälle iholle suunniteltu Rebirth öljypuhdistuskakku jättää ihon kimmoisaksi ja elinvoimaiseksi. Antioksidanttipitoinen raakakaakaovoi kirkastaa ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia. Kookosöljy ja kaakaovoi saavat lian ja meikin liukenemaan kasvoilta käden käänteessä. Manteliöljy pehmentää ihoa ja jättää sen kimmoisaksi. 

Käytä öljypuhdistuskakkua joka ilta. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Öljypuhdistuskakku ei vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa, siksi iho voi puhdistuskakun avulla paremmin verrattuna voimakkaasti peseviin aineisiin. 

Käyttö: Lämmitä kakkua hetki puhtaiden kämmenten välissä. Levitä kakusta irronnut öljy kasvoille kevyesti pyöritellen. Käytä öljypuhdistuskakkua aina kuiville kasvoille, näin se toimii tehokkaimmin. Poista lopuksi öljy kasvoilta kostean musliiniliinan avulla. Jatka sen jälkeen normaalin ihonhoitorutiinisi mukaan.

Luonkos puhdistuskakun pakkaus on innovatiinen. Se on helppo avata ja sulkea. Kakkupalaa voi säilyttää ja kuljettaa rasiassa.

Huom! Säilytä kakku kuivassa ja huoneenlämmössä. Liian korkeassa lämpötilassa kakku sulaa.

Sopii vegaaneille.

Säilöntäaineeton.

Zero waste.

Kotimainen.

60 g.

Arvostelut

Arvosana 
2019-10-23

Parasta mitä kasvot voivat toivoa

Täydellinen tuote! Liian lämpimässä (kesällä saunan pukuhuoneessa) hieman suli liikaa, mutta selviytyi siitäkin ongelmitta. Pesen tällä parhaimmillaan aamuin illoin. Tuoksu on ihana ja myös kädet pitävät extra- öljystä kun levittää kasvoille.
Tällä hetkellä paras kasvojen puhdistaja jonka tiedän! 6/5!

Arvosana 
2019-03-02

Jees, mutta hieman epäkäytännöllinen ainakin itselleni

Puhdistusteho hyvä, tuoksu ihana. Ihanan ekologinen tuote. Hieman kuitenkin omassa käytössäni epäkäytännöllinen... Käteni ovat miltei aina kylmät, tuotetta irtoaa todella huonosti tämän vuoksi ja irtoava öljy on paksua, ei notkean juoksevaa kuten kuumilla kuumeisilla käsillä kävi... Kädet pitäisi aina ennen käyttöä lämmittää ja liruttaa lämmintä vettä pitkänkin aikaa. Lisäksi kun tätä ei voi kylppärissä/suihkukopissa säilyttää, kuten olen muilla puhd.aineilla tehnyt, tämä haittaa toimivuutta. Ensin kakkua kylmiin käsiin wc-tiloissa, sitten toiselle puolelle taloa öljyt naamassa suihkutiloihin öljyt käsissä.... Jotenkin vain koin puhdistusvaahdon / puhdistusöljyn käytön helpommaksi, kun tuote oli valmiina siellä suihkutiloissa.

Arvosana 
2019-02-03

ihanaIHANAihana

4kymppinen, herkkä ja talvisin pintakuiva ihoni rakastaa tätä! Tämä vei pintakuivuuden pois muutamassa päivässä, siihen eivät seerumit ja voiteet pystyneet. Tuoksu on myös valloittava. Helppokäyttöinen tuote.

Arvosana 
2018-11-22

Aivan ihana tuote

Helppo työstää ihoon ja irrottaa meikin hyvin. Musliiniliinalla poisto kasvoilta ja iho jää ihanan kosteutetun tuntuiseksi! Talven must putsari

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth

Luonkos Öljypuhdistuskakku Rebirth sopii ikääntyvän ihon öljypuhdistukseen.

Kirjoita arvostelu

Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Styrax Benzoin Resin Extract, Parfum (natural) *Citronellol, *Geranol,*Limonene.

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: