Patyka Remarkable Cleansing Oil - Puhdistusöljy Suurenna kuva

Patyka Remarkable Cleansing Oil - Puhdistusöljy

Patyka Remarkable Cleansing Oil on ylellinen kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusöljy.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 78 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 78 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,95 €.


39,00 €

390.00 €/L

Tiedot

Tämä hellävarainen ja kuitenkin tehokas puhdistusöljy poistaa kasvoilta kaiken lian ja meikin (myös silmämeikki). Ylellinen öljy sisältää mm. ruusunmarja- ja kaktusviikunaöljyjä. Puhdistaa ihon syvältä ihohuokosista saakka ja sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Puhdistusöljy on ensimmäinen osa Patykan kolmivaiheista puhdistusrituaalia (toinen on puhdistusvaahto ja kolmas kasvovesi). Öljyä voi kuitenkin käyttää myös sellaisenaan, sillä se peseytyy pois iholta hyvin vedellä tai puhdistusliinalla. Puhdistusöljyn jälkeen iho on täydellise puhdas, tasainen ja pehmeä. 

Sopii vegaaneille.

Käyttö: 

Osana kolmivaiheista puhdistusrituaalia: Levitä öljyä suoraan kuiville kasvoille ja pyörittele kevyesti. Ota sitten yksi pumppaus Patykan puhdistusvaahtoa ja levitä kasvoille. Kahdesta tuotteesta muodostuu kermainen vaahto. Huuhtele sitten kasvot vedellä tai poista puhdistusaineet musliiniliinan avulla. Suihkuta sen jälkeen kasvoille Patykan kasvovesi.

Puhdistus pelkällä öljyllä: Levitä öljyä suoraan kuiville kasvoille ja pyörittele kevyesti. Ota hiukan vettä kämmenille ja pyörittele kasvoilla. Huuhtele sitten puhdistusöljy pois vedellä tai  käytä musliiniliinaa. Suihkuta sen jälkeen kasvoille Patykan kasvovesi.

100 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2019-01-28

Paras puhdistusöljy!

Superhyvä puhdistusöljy, joka toimii hyvin kuivalla iholla, mutta ollut hyvä myös teini-ikäisen tyttären näppyilevälle iholle. Puhdistaa hyvin ja varsinkin Patykan puhdistuvaahdon kanssa toimii loistavasti. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi vaikka huuhtelenkin vedellä pois

Arvosana 
2018-12-22

Ylellisen tuntuinen öljy

Aivan ihanan tuntuinen öljy! Tuoksu on mieto, mutta ihana! Iho jää puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja puhtaan tuntuiseksi. Ei tietoakaan kiristävästä tunteesta tämän käytön jälkeen.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Patyka Remarkable Cleansing Oil - Puhdistusöljy

Patyka Remarkable Cleansing Oil - Puhdistusöljy

Patyka Remarkable Cleansing Oil on ylellinen kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusöljy.

Kirjoita arvostelu

SESAMUM INDICUM (SESAMESEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS(SUNFLOWERSEED OIL*, POLYGLYCERYL_4 OLEATEAPRICOT KERNEL OILPOLYGLYCERYL _6 ESTERSPARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROLCORYLUSAVELLANA (HAZELSEED OIL*, ROSA CANINA FRUIT OIL*, HYPERICUMPERFORATUM FLOWER/TWIG EXTRACT*, BISABOLOLLINALOOLOPUNTIAFICUS-INDICA FLOWER EXTRACT*
*Ingredients from organic farming **Ingredients from organic essential oils
100% of ingredients from natural origin
94.8% of ingredients from organic agriculture

Lisätiedot

Ihotyyppi/ongelma Ikääntyvä iho, Kuiva iho, Normaali iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Herkkä iho
Sertifikaatit Ecocert

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: