Orgaid Nourishing sheet mask

Orgaid Greek yogurt & nourishing sheet mask on tehokas ja turvallinen kangasnaamio, joka saa seerumin tehoaineet imeytymään syvälle ihoon.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 17 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 17 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,43 €.


8,90 €

370.83 €/L

Tiedot

Ravitseva ja korjaava sheet mask  sisältää mm. kreikkalaista luomujugurttia, joka ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Provitamiini B5 ja allantoiini kiinteyttävät ja silottavat ihoa. Beetaglukaani (kaurasta) rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää punoitusta. Kasviperäinen hyaluronihappo tuo iholle runsaasti kosteutta ja auttaa ihoa ylläpitämään luonnollisen kosteustasapainon.

Sopii kaikille ihotyypeille, ja erityisesti ärtyneelle ja punoittavalle sekä aknen ja rosacean hoitoon. Tuote on hajusteeton.

Ei sisällä parabeenejä, formaldehydiä , alkoholia, ftalaatteja, sulfaatteja tai hajusteita. 

Yksi pakkaus sisältää yhden sheet maskin, jossa on 24 ml seerumia. Sheet maskin voi käyttää kerran.

Käyttö:

Pese kasvot ja kädet ennen sheet maskin käyttöä. Avaa pakkaus  ja levitä kangasnaamio kasvoillesi. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista Sheet mask ja odota vielä että loputkin seerumista imeytyvät (älä pese kasvoja). Voit jatkaa ihonhoitorutiiniasi normaalisti sheet maskin jälkeen (esim laittaa päälle voiteen) tai voit olla laittamatta mitään.

Huom! Pakkauksessa on ylimääräistä seerumia, avaa pakkaus varoen, jottei sitä roisku päällesi.  Voit halutessasi käyttää ylimääräisen seerumin 1-2 päivän sisällä avaamisesta tavanomaisen seerumin tapaan.  Tällöin sulje pakkaus ja säilytä jääkaapissa.

Mikä on Sheet mask?

Sheet mask (”kangasnaamio”) on  kankaasta tai geelistä valmistettu  naamio, johon on imeytetty erilaisia ihoa hoitavia aineita, eli seerumia. Sheet maskit on pakattu yksittäispakkauksiin ja yhden naamion voi käyttää vain kerran. Sheet maskin etu verrattuna  tavanomaisiin tuotteisiin on se, että ”kankaan” avulla seerumin tehoaineet imeytyvät paremmin ja ne vaikuttavat iholla pidempään. Sheet maskit ovat olleet erittäin suosittuja Aasiassa jo vuosien ajan, ja Orgaid on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka toi markkinoille luonnonmukaisen version näistä suosituista naamioista.

Ecoderma-materiaali

Sheet maskien kangas/paperiosa voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten selluloosasta tai puuvillasta, mutta Orgaid käyttää uutta ja innovatiivista Ecoderma-materiaalia. Kyseessä on hengittävä materiaali,  joka koostuu kuiduista ja luonnollisesta hydrogeelistä. Ecoderma on turvallinen ja miellyttävä käyttää, ja se imeyttää seerumin syvälle ihoon. Naamio pysyy hyvin ja miellyttävästi iholla kiinni, jolloin sheet maskin vaikuttaessa on helppo myös liikkua.

Miksi Sheet mask on tehokkaampi kuin muut naamiot/seerumit?

Orgaid sheet maskin teho perustuu  itse seerumin (jota käytetään naamion tavoin) ja Ecoderma-materiaalin yhteisvaikutukseen. Ecoderma (eli naamio, joka laitetaan kasvoille ja johon seerumi on imeytetty) estää seerumin vaikuttavia ainesosia haihtumista samalla kuitenkin antaen ihon hengittää. Illinoisin yliopistossa verrattiin Orgaid sheet maskin vaikutusta ihoon verrattuna tavallisen seerumin vaikutukseen. Testissä ilmeni, että Orgaid sheet maskia käyttämällä seerumi imeytyi tehokkaammin ja syvemmäle ihoon, ja seerumi myös vaikutti pidemmän aikaa.

24 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2017-12-27

Loistava!

5/5 sheet mask. Ei kalpene korealaisille sheet maskeille tehokkuudessaan tippaakaan ja sisältää taatusti turvallisia ainesosia. Kosteuttaa ihoa eikä kirvele yhtään toisin kuin useimmat sheet maskit. Olen rehellisesti sanottuna todella yllättynyt että luonnonkosmetiikasta löytyy näin tehokas naamio

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Orgaid Nourishing sheet mask

Orgaid Nourishing sheet mask

Orgaid Greek yogurt & nourishing sheet mask on tehokas ja turvallinen kangasnaamio, joka saa seerumin tehoaineet imeytymään syvälle ihoon.

Kirjoita arvostelu

Water, Organic Aloe vera leaf juice*, Kosher vegetable Glycerin, Lactobacillus ferment, Organic Greek yogurt powder*, Organic Lavender distillate*, Vanilla fruit distillate, Hyaluronic acid, Maltodextrin, Beta glucan, Panthenol (Pro-vitamin B5), Hydrolyzed vegetable protein, Allantoin, Arginine, Carbomer, Organic Chamomile extract*, Organic Thyme extract*, Organic Willow bark extract*, Organic Rosehip extract*, Organic Green tea extract*. ----- *USDA Organic Ingrediens

Lisätiedot

Ihotyyppi/ongelma Rasvoittuva iho, Herkkä iho, Rosacea

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: