Antipodes Aura Manuka Honey Mask - Kasvonaamio Suurenna kuva

Antipodes Aura Manuka Honey Mask - Kasvonaamio

Antipodes Aura Manuka Honey Mask  on runsaasti uusiseelantilaista manukahunakajaa sisältävä kasvonaamio.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 69 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 69 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,73 €.


34,90 €

465.33 €/L

Tiedot

Tämä naamio sisältää runsaasti Uuden-Seelannin "ihmeainetta", manukahunajaa. Manukan kerrotaan olevan antibakteerinen joten se pitää ihon epäpuhtaudet hyvin kurissa sekä auttaa vähentävään jo olemassa olevia näppyjä. Samalla se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja jättää ihon tasaiseksi ja pehmeäksi. Naamiossa käytetty manukahunaja on vahvuudeltaan 20+ (manukahunajan vahvuus voi olla 5+ - 30+, ja mitä isompi luku sitä voimakkaampi on hunajan hoitava vaikutus). Naamiossa on lisäksi bioaktiivista pohutukawa-kukkauutetta, joka syväkosteuttaa ihoa. Vanilla pod eli antioksidanttinen vaniljan palko auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa. Naamion jälkeen iho on puhdas, pehmeä ja heleä. Sopii kaikille ihotyypeille, ja erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Naamion tuoksu on täyteläinen, hieman vaniljainen.

Käyttö: Levitä paksuhko kerros naamiota tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Naamiota voi käyttää myös paikallisiin epäpuhtauksiin. Levitä pieni määrä orastavan tai jo puhjenneen epäpuhtauden päälle. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle.

75 ml. 

Arvostelut

Arvosana 
2018-06-17

Ihana

Tosi ihana hoitonaamio aikuiselle akneiholle. Ihon ärtymys ja punaisuus helpottaa ihan silmissä tämän naamion käytön jälkeen ja se myös kosteuttaa ihoa samalla, kun antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhtauksia. Olen käyttänyt myös yön yli paikallisesti näppyjen päällä ja näpyt on parantuneet näin huomattavasti nopeammin kuin yksinään. Tuoksu on suhteellisen voimakas ja makeahkon tuoksun seasta erottaa selvästi jonkun yrttisemmän nuotin, mikä ei varmaan ole kaikkien mieleen, mutta itse kyllä vaikutusajan verran jaksan sitä haistella, eikä omasta mielestäni ole kuitenkaan paha haju :)

  • 0/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Antipodes Aura Manuka Honey Mask - Kasvonaamio

Antipodes Aura Manuka Honey Mask - Kasvonaamio

Antipodes Aura Manuka Honey Mask  on runsaasti uusiseelantilaista manukahunakajaa sisältävä kasvonaamio.

Kirjoita arvostelu

Aqua (water), leptospermum scoparium mel (manuka honey Active 20+), persea gratissima (avocado oil), glycerin, cetearyl alcohol, stearic acid, glycerol stearate, gluconolactone, sodium benzoate, calcium gluconate, vitis vinifera (Vinanza Grape® grapeseed extract), daucus carota sativa (carrot oil), metrosideros excelsa (pohutukawa flower extract), tocopherol (Vitamin E), Fragrances of vanilla & mandarin, coumarin†, d-limonene†, linalool†

 † Component of essential oil

Lisätiedot

Ihotyyppi/ongelma Normaali iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: