Alennettu hinta! Lovely Day Skin Rescue Oil - kasvoöljy Suurenna kuva

Lovely Day Skin Rescue Oil - kasvoöljy

Lovely Day Skin Rescue Oil on erittäin ravitseva kasvoöljy, joka sopii normaalille iholle sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. 

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 61 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 61 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,53 €.


30,75 €

-25%

41,00 €

1025.00 €/L

Tiedot

Tämä ravitseva kasvoöljy sopii päivittäiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille, ja aivan erityisesti ikääntyvän, tulehtuneen, ärtyneen tai punoittavan ihon hoitoon. Ihoa kannattaa hoitaa öljyillä, sillä ne tuovat tiiviissä muodossa iholle sen kaipaamia ravinteita ja rasvahappoja. Lovely Dayn kasvoöljy sisältää vain luomulaatuisia ja kylmäpuristettuja öljyjä, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti:

Arganiaöljy: arvokas, luomulaatuinen ja eettisesti tuotettu arganöljy Marokosta tunnetaan myös nimellä "Marokon kulta", eikä syyttä. Kyseessä on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista öljyistä ihonhoidossa. Arganiaöljy sisältää mm. iholle välttämättömiä omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia. Se onkin tehokas antioksidantti sekä tunnettu arpia ja tulehdusta lieventävistä vaikutuksistaan. Parempaa pohjaöljyä kasvoöljylle saa hakea!

Helokkiöljy: helokkiöljy sisältää runsaasti GLA rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Helokkiöljy on myös tunnetusti ihoa rauhoittava, sillä se lieventää ihon kuivuutta ja punoitusta. 

Blue tansy: arvokas ja harvinainen blue tansy tunnetaan myös nimellä sininen pietaryrtti tai marokkolainen kamomilla. Lovely Dayn käyttämä öljy tulee pieneltä luomutilalta Ranskasta. Blue tansyn kaunis sininen väri tulee sen sisältämästä atsuleenista, ja tästä johtuen myös Lovely Dayn kasvoöljy on sinertävä. Blue tansy -öljy rahoittaa ihoa tehokkaasti auttaa häivyttämään ihovaurioita. Blue tansyllä on myös mieltä rauhoittava ja tyynnyttävä vaikutus. Lovely Dayn kasvoöljyä kannattaakin nuuhkia hetki ennen iholle levittämistä. 

Kasvoöljyssä on mieto tuoksu. 

Sopii vegaaneille.

Käyttö: levitä öljyä hieman kostealle iholle kasvoveden ja/tai seerumin jälkeen. Pieni määrä riittää kerralla. Voit käyttää öljyä aamuin ja illoin, tai jos se tuntuu päiväkäyttöön liian raskaalta, käytä vain iltaisin. Voit myös lisätä tipan öljyä käyttämäsi kasvovoiteen joukkoon. 

30 ml. 

Lovely Day

Lovely Day Botanicals on nuori saksalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia (ja luonnollisestikin valmistettu ilman eläinkokeita). Lovely Day valmistaa tuotteet käsin omassa laboratoriossaan Berliinissä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Lovely Day Skin Rescue Oil - kasvoöljy

Lovely Day Skin Rescue Oil - kasvoöljy

Lovely Day Skin Rescue Oil on erittäin ravitseva kasvoöljy, joka sopii normaalille iholle sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. 

Kirjoita arvostelu

Argania Spinosa Kernel Oil**, Oenothera Biennis  Oil**, Tanacetum Annuum**, Tocopherol, Limonene*
*naturally derived from Blue Tansy  
**certified organic cultivation

Suosittelemme lisäksi

Lisätiedot

Ihotyyppi/ongelma Ikääntyvä iho, Kuiva iho, Atopia, Couperosa, Rasvoittuva iho, Sekaiho
Sertifikaatit Vegan

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: