Whamisa Mist Rose - kosteussuihke Suurenna kuva

Whamisa Mist Rose - kosteussuihke

Whamisa Mist Rose kosteussuihke virkistää ja kosteuttaa ihoa. Käytä milloin ja missä vain!

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 63 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 63 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,58 €.


31,90 €

398.75 €/L

Tiedot

Tämä vegaaneillekin sopiva virkistävä kasvosuihke tuo iholle terveen hehkun. Täysin vedetön kasvosuihke sisältää damaskoksen ruusun terälehtiä, jotka paitsi kirkastavat kasvoja myös vahvistaa ihon luonnollista suojavaippaa. 

Virkistävä kasvosuihke on täydellinen monitoimituote, sillä se toimii myös kasvovetenä ja näppärän 80 ml pakkauskoon ansiosta sen voi ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaroiden mukana. Kosteuttavaa kasvosuihketta voi myös käyttää kesken päivän virkistämään ihoa, sillä se soveltuu käytettäväksi meikin päälle. Sopii kaikille ihotyypeille.

Whamisa on tunnettu siitä, että heidän tuotteensa ovat fermentoituja. Miksi käyttäisit fermentoitua kosmetiikkaa? Yksinkertaistettuna voisi sanoa, että silloin ihosi saa tuotteesta enemmän irti. Fermentoinnilla tarkoitetaan raaka-aineiden hapattamista käymismenetelmällä, joka auttaa tuotetta imeytymään paremmin iholle, tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta iholla sekä tukee ihon omaa luontaista toimintaa. Jos haluat tietää lisää K-Beautystä ja fermentoinnista, lue kattava artikkelimme aiheesta täällä.

80 ml

Arvostelut

Arvosana 
2018-11-25

Hyvä on!

Tätä olen käyttänyt nyt jonkin aikaa, yksi pullo on kohta tyhjä. Joskus olen illalla suihkaissut tätä puhtaalle lärville, ja kuukahtanut sitten ilman että olen ehtinyt laittaa naamaan mitään muuta. Kun ei vielä(kään) pakkanen pauku, niin ainakin näillä keleillä kasvot olivat ihmeen kosteutetun tuntuiset pelkän ruusuveden voimin. Tämähän tosin ei ole mikään hydrolaatti, jossa olisi pelkkää ruusuvettä, vaan ainesosia on paljon. Yllättäen silti ollut hyvä. Tuoksu on kohtalaisen mieto, ei jää pitkiksi aikaa herkkiksenkään nenään kummittelemaan, ja se on aina erittäin positiivista!

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Whamisa Mist Rose - kosteussuihke

Whamisa Mist Rose - kosteussuihke

Whamisa Mist Rose kosteussuihke virkistää ja kosteuttaa ihoa. Käytä milloin ja missä vain!

Kirjoita arvostelu

*Aloe Maculata Leaf Extract, Rosa Damascena Flower, Caulerpa Lentillifera Extract, *Alcohol, *Rosa Damascena Flower Extract, *Helichrysum Arenarium Flower Extract, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbium Speciosum Flower ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrates, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Magnolia Kobus Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Iris Versicolor Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Natto Gum, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rosa Damascena Flower Oil, d-Limonene, Linalol  

*Certified Organically Grown ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free

Lisätiedot

Sertifikaatit BDIH

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: