Lué by Jean Seo Clear finnigeeli Suurenna kuva

Lué by Jean Seo Clear näppyneste

Lué by Jean Seo Clear näppyneste on täsmähoitoaine näpyille ja finneille.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 37 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 37 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,93 €.


18,90 €

2520.00 €/L

Tiedot

Luén kolmivaiheisen hoitorutiinin viimeinen vaihe Erase puhdistuksen ja Balance kosteutuksen jälkeen on täsmähoito näpyille silloin siihen on tarvetta. Luomualkoholia ja 12 erilaista kasviuutetta sisältävä finnigeeli nopeuttaa näppyjen paranemista ja ehkäisee tulehduksen leviämistä. Sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin sekä myös teini-ikäisille.

Käyttö: Käytä paikallisesti suoraan näppyjen päälle aina tarvittaessa. Paina aplikaattoria suoraan näpyn päälle ja pidä paikoillaan 30 sekuntia. Toista tarvittaessa. Älä käytä tulehtuneelle finnille. Aplikaattorin sijaan voit käyttää myös luomuvanupuikkoa. 

Sopii vegaaneille.

7,5 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2018-09-26

Pettymys

Ei vaikuttanut finneihin mitenkään. Olin odottanut, että aine kuivattaisi ne nopeammin pois ja rauhoittaisi näppylöitä, jotta niistä ei ehtisi edes tulla kovin pahoja. Hukkaostos.

Arvosana 
2018-07-18

Rauhoittaa jopa hormonipaiseet!

Todellinen ihme, jonka kanssa saa jopa valtavan kipeät ja usein tulehtuvat hormonipaiseet rauhoittumaan. Päivässä eikä kahdessa niitä saa kokonaan häviämään, mutta tulehdus selvästi rauhoittuu ja paiseet jäävät paljon aiempaa pienemmiksi ja paranevat nopeammin.

Arvosana 
2018-03-13

Kerrankin tehokas aine finnien taltuttamiseen

Tehokas aine käytettäväksi finnien päällä yöllä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Lué by Jean Seo Clear näppyneste

Lué by Jean Seo Clear näppyneste

Lué by Jean Seo Clear näppyneste on täsmähoitoaine näpyille ja finneille.

Kirjoita arvostelu

Organic Alcohol (Cane), Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Angelica Sinensis (Dong Quai), Rheum Palmatum (Rhubarb Root), Cassia Senna (Senna), Pimpinella Saxifraga (Theriac Venezian), Camphor, Curcuma Zedoaria (White Tumeric), Fraxinus Ornus (Manna), Commiphora Myrrha (Myrrh),  Carlina Vulgaris (Carline Thistle), Crocus Sativus (Saffron).

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: