Avril Top coat mat - matta päällyslakka Suurenna kuva

Avril Top coat mat - matta päällyslakka

Avril Top coat mat on suojaava päällyslakka, joka jättää mattaisen pinnan. 

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Luo trendikäs mattalook tämän värittömän matta-päällyslakan avulla! Päällyslakka muuttaa mattapintaiseksi minkä tahansa kynsilakan. Se myös suojaa kynttä ja pidentää kynsilakan kestoa. 

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia. 81 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Poista kynsilakka helposti lakanpoistokylvyssä. Lakkausten välillä käsiä ja jalkoja kannattaa hoitaa kuorimalla ja rasvaamalla. Kynsinauhat ja kynnet voivat hyvin kun sivelet niihin säännöllisesti risiiniöljyä.

7 ml.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Avril Top coat mat - matta päällyslakka

Avril Top coat mat - matta päällyslakka

Avril Top coat mat on suojaava päällyslakka, joka jättää mattaisen pinnan. 

Kirjoita arvostelu

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, silica, stearalkonium bentonite, acrylates copolymer, n-butyl alcohol, etocrylene, trimethylpentanediyl dibenzoate, polyvinyl butyral, mek, ci 60725.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: