Avril Kynsilakka French Rose 88 Suurenna kuva

Avril Kynsilakka French Rose 88

Avril Kynsilakka French Rose 88 on hempeä vaaleanpunainen sävy ja olennainen osa ranskalaista manikyyriä.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Kun olet lakannut kynsien päät ensin French Blanc -sävyllä, lakkaa sitten kynnet kokonaan tällä vaaleanpunaisella French Rose -sävyllä. Viimeistele ranskalainen manikyyri päällyslakalla

Avril kynsilakat levittyvät kynnelle helposti ja kauniisti. Ne kuivuvat yhtä nopeasti kuin tavanomaisetkin lakat. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Alus- ja päällyslakkaa (saatavana myös mattaversio). Poista kynsilakka helposti lakanpoistokylvyssä. Lakkausten välillä käsiä ja jalkoja kannattaa hoitaa kuorimalla ja rasvaamalla. Kynsinauhat ja kynnet voivat hyvin kun sivelet niihin säännöllisesti risiiniöljyä.

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia. 70-80 % ainesosista on luonnollista alkuperää, sävystä riippuen. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

7 ml.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Avril Kynsilakka French Rose 88

Avril Kynsilakka French Rose 88

Avril Kynsilakka French Rose 88 on hempeä vaaleanpunainen sävy ja olennainen osa ranskalaista manikyyriä.

Kirjoita arvostelu

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride, copolymer, alcohol, stearalkonium bentonite, ci 77891, styrene/acrylates copolymer, silica, benzophenone-1, diacetone alcohol, trimethylpentanediyl dibenzoate, phosphoric acid, ci 15850, alumina, ci 19140.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: