Avril Kynsilakka Prune 82 Suurenna kuva

Avril Kynsilakka Prune 82

Avril Kynsilakka Prune 82 on syvä luumunvärinen sävy.

Tiedot

Tuotteita jäljellä enää muutama!

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia.70-80 % ainesosista on luonnollista alkuperää, sävystä riippuen. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Avril kynsilakat levittyvät kynnelle helposti ja kauniisti. Ne kuivuvat yhtä nopeasti kuin tavanomaisetkin lakat. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Alus- ja päällyslakkaa (saatavana myös mattaversio). Poista kynsilakka helposti lakanpoistokylvyssä. Lakkausten välillä käsiä ja jalkoja kannattaa hoitaa kuorimalla ja rasvaamalla. Kynsinauhat ja kynnet voivat hyvin kun sivelet niihin säännöllisesti risiiniöljyä.

7 ml.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Avril Kynsilakka Prune 82

Avril Kynsilakka Prune 82

Avril Kynsilakka Prune 82 on syvä luumunvärinen sävy.

Kirjoita arvostelu

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl, glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, styrene/acrylates copolymer, stearalkonium bentonite, acetyl tributyl citrate, ci 15880 *, isopropyl alcohol, silica,  ci 77499, diacetone alcohol,  benzophenone-1, ci 77891, trimethylpentanediyl dibenzoate, phosphoric acid, alumina, ci 19140, ci 15850.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: