Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629 Suurenna kuva

Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629

Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629 on hempeä vaaleanpunainen sävy.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia.70-80 % ainesosista on luonnollista alkuperää, sävystä riippuen. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Avril kynsilakat levittyvät kynnelle helposti ja kauniisti. Ne kuivuvat yhtä nopeasti kuin tavanomaisetkin lakat. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Alus- ja päällyslakkaa (saatavana myös mattaversio). Poista kynsilakka helposti lakanpoistokylvyssä. Lakkausten välillä käsiä ja jalkoja kannattaa hoitaa kuorimalla ja rasvaamalla. Kynsinauhat ja kynnet voivat hyvin kun sivelet niihin säännöllisesti risiiniöljyä.

7 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2018-06-26

Rose ballerine

Todella kirkas matta lakka, sellainen että täytyy osata levittää todella huolellisesti tai näyttää helposti hieman suttuiselta. Muuten sinänsä kaunis väri etenkin ruskettuneella iholla.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629

Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629

Avril Kynsilakka Rose Ballerine 629 on hempeä vaaleanpunainen sävy.

Kirjoita arvostelu

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, ci 77891, stearalkonium bentonite, styrene/acrylates copolymer, silica, benzophenone-1, diacetone alcohol, trimethylpentanediyl dibenzoate, phosphoric acid, alumina, ci 15850, ci 19140.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: