Avril Kynsilakka Rosé Thé 699 Suurenna kuva

Avril Kynsilakka Rosé Thé 699

Avril Kynsilakka Rosé Thé 699 on hieman ruskeaan taittava roosan sävy.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia. 69 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Avril kynsilakat levittyvät kynnelle helposti ja kauniisti. Ne kuivuvat yhtä nopeasti kuin tavanomaisetkin lakat. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä Alus- ja päällyslakkaa (saatavana myös mattaversio). Poista kynsilakka helposti lakanpoistokylvyssä. Lakkausten välillä käsiä ja jalkoja kannattaa hoitaa kuorimalla ja rasvaamalla. Kynsinauhat ja kynnet voivat hyvin kun sivelet niihin säännöllisesti risiiniöljyä.

Sopii vegaaneille.

7 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2019-01-05

Eri sävy

Sävy on mielestäni oranssimpi kuin kuvassa, jopa persikkainen, ei niin nude/beige kuin odotin.

Arvosana 
2018-06-07

Yllätyin positiivisesti

Rehellisesti täysin heräteostoksena mukaan napattu "halpiskynsilakka" ei valtavia odotuksia herättänyt, mutta mitä! Heti oston jälkeen lakkasin kynnet pikaisesti "on the go" ja heti innostuin, kun jo ensimmäisellä kerroksella peitti tasaisesti ja kuivui nopeasti. Viikon vanhat lakat ovat nyt alkaneet hieman irvistelemään, mutta tämä kestävyys ilman base ja top coatia yllätti täysin. Väri on kaunis. Karvan verran miinusta siitä, että jos siveltimessä on liian vähän lakkaa, levitys on herkästi rosoista puuhaa. Kirjoitin tämän arvostelun, koska tulin ostamaan kasan muitakin sävyjä.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Avril Kynsilakka Rosé Thé 699

Avril Kynsilakka Rosé Thé 699

Avril Kynsilakka Rosé Thé 699 on hieman ruskeaan taittava roosan sävy.

Kirjoita arvostelu

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, CI 77891, stearalkonium bentonite, acetyl tributyl citrate, silica, isopropyl alcohol, diacetone alcohol, benzophenone-1, n-butyl alcohol, trimethylpentanediyl dibenzoate, phosphoric acid, alumina, CI 19140.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: