Avril Kynnenkovettaja väritön Suurenna kuva

Avril Kynnenkovettaja väritön

Avril Kynnenkovettajan avulla kynsistä tulee vahvat ja kauniit.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 9 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 9 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,23 €.


4,90 €

700.00 €/L

Tiedot

Tämä väritön kynnenkovettaja muodostaa kynnen pinnalle ohuen kalvon, joka suojaa kynttä välittömästi. Lakka hoitaa kynttä myös pitkävaikutteisesti C-vitamiinin, piin, merilevän ja merimineraalien avulla. Säännöllisessä käytössä kynsistä tulee vahvat ja elinvoimaiset.

Avril kynsilakat ovat niin sanottuja 7-free -lakkoja, eli lakat valmistetaan ilman seitsemää haitallisinta kemikaalia. Ne eivät ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa mutta astetta terveellisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavanomaisiin kynsilakkoihin verrattuna. Avril kynsilakat valmistetaan ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja, tolueenia, ksyleeniä, kamferia ja kolofonia. 74 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Kynsilakat sopivat vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. 

7 ml.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Avril Kynnenkovettaja väritön

Avril Kynnenkovettaja väritön

Avril Kynnenkovettajan avulla kynsistä tulee vahvat ja kauniit.

Kirjoita arvostelu

Ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, isosorbide dicaprylate/caprate, alcohol, butyl acetate, n-butyl alcohol, etocrylene, hexanal, trimethylpentanediyl dibenzoate, ci 60725.

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: