Lily Lolo Baby buki

Lily Lolo Baby buki on pieni kabuki, jota on helppo kantaa mukana.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 23 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 23 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,58 €.


11,90 €

Tiedot

Lily Lolo Baby buki on pieni kabuki, jota on helppo kantaa mukana. Valmistettu erittäin pehmeästä synteettisestä materiaalista. Soveltuu mineraalimeikkipuuterin, puuterin ja peiteaineen levitykseen. Siveltimen korkeus on 5 cm, harjaosan pituus 3 cm.

Käyttö: ota pieni määrä mineraalimeikkipuuteria ja pyörittele se kabukin harjasten sisään. Napauta ylimääräinen mineraalimeikkipuuteri pois ja pyörittele kabukia hellästi kasvoilla. Lily Lolo Baby buki on erinomainen kabuki tarkkaan työskentelyyn ja sen avulla saat levitettyä tuotteet helposti esimerkiksi nenänpieliin ja silmänalusille.

Huolto: Pese kabuki säännöllisin väliajoin lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Jätä sivellin kuivumaan lappeellaan, jotta vesi ei jää kabukin sisään.

Arvostelut

Arvosana 
2018-10-18

Erittäin hyvä

Pieni koko yllätti, mutta onkin parempi kuin vanha isompi (eri merkin) kabuki. En ole muita käyttänytkään enää. Napakka ja näppärän kokoinen.

Arvosana 
2018-06-26

Hyvä suti

Tiheä, napakka, aivan loistava pikku kabuki, jota olen käyttänyt jo pitkään mineraalipuuterin levittämiseen koko kasvoille, enkä ole kaivannut isompaa kabukia.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Lily Lolo Baby buki

Lily Lolo Baby buki

Lily Lolo Baby buki on pieni kabuki, jota on helppo kantaa mukana.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: