Testeripalvelu Suurenna kuva

Biodellyn testeripalvelu

Biodellyn testeripalvelusta voit tilata itsellesi meikkipohjatestereitä.

Tiedot

Ei kanta-asiakaspisteitä tälle tuotteelle.


0,00 €

Tiedot

Tuntuuko että meikkipohjan sävyn valinta netissä on vaikeaa? Ymmärrämme tämän, ja siksi lanseerasimme Biodellyn testeripalvelun. Testeripalvelusta voit tilata pelkkien postikulujen hinnalla (4,90€) 1-3 meikkipohjatesteriä itsellesi. Yhdestä testeristä riittää noin 1-2 kokeilukertaan.

Toimi näin:

1) Klikkaa ostoskoriin Testeripalvelu (eli tämä tuote) ja mene kassalle. 

2) Kirjoita kassalla tilauksen kommenttikenttään mitkä testerit haluat tilata. Kirjoita selkeästi muodossa Merkki, Tuote, Sävy. Esim: Zuii Meikkivoide Natural Bisque.

3) Maksa tilaus normaalisti valitsemallasi maksutavalla.

Koska päätoimemme on kuitenkin myydä normaalihintaisia myyntikappaleita, tähän testeripalveluun liittyy muutamia ehtoja:

1) Testeripalvelu koskee vain sellaisia nestemäisiä ja (irto)puuterimaisia meikkipohjia, joista ei ole myytävänä sample-kokoja.

2) Toisin sanoen, Lily Lolon ja Uoga Uogan mineraalimeikkipohjia EI voi tilata testeripalvelun kautta.

3) Testeripalvelu ei koske muita tuotteita eikä meikkejä kuin kohdassa 1 mainitut.

4) Käsittelemme testeritilaukset kerran viikossa. Tästä johtuen toimitusaika on tavallisia tilauksia pidempi, noin 7 päivää. Testerit toimitetaan kirjeenä kotiin.

Huom! Jos tilaat muitakin tuotteita kuin testereitä, on testeripalvelu ilmainen. Huomioithan, että tämä saattaa vaikuttaa koko tilauksen toimitusaikaan. 

Jos sinulle jäi palvelusta jotain kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@biodelly.fi.

Antoisia testaushetkiä! 

Arvostelut

Arvosana 
2019-01-31

Hieno juttu

Mielestäni tämä on erittäin hyvä palvelu. Itse sain meikkipohja testeristä 3 kertaa tehtyä koko kasvojen meikin, ihmettelen miten paljon meikkivoidetta aikaisemmat kommentoijat käyttävät :D

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2019-01-04

Hyödyllinen juttu

Todella hienoa, että tarjotaan tällaista testeripalvelua! Omalle vaalealle iholle sävyjen löytäminen on hankalaa. Testeripalvelun myötä hukkaostokset jääneet tekemättä,koska kiinnostavan tuotteen sävyä on voinut testata etukäteen niin meikkivoiteista kuin bb-voiteista. Aiemmin tullut tehtyä huomattavasti enemmän meikkiostoksia ,jotka ovat jääneet käyttämättä väärän sävyn takia.

Arvosana 
2018-03-23

pienet määrät testattavaksi

Komppaan edellistä arvostelua. Kiva saada testereitä, kun sävyn valinta on yleensä todella vaikeaa. Eniten kiinnostavan tuotteen näyte oli kuitenkin niin pieni, että kasvoista vain osa peittyi.... Tilaaminen vielä mietityttää, kun tuotetta ei saanutkaan kunnolla testattua.

  • 4/4 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-03-20

Liian pieni määrä tuotetta

Hienoa, että tarjotaan testeripalvelua! Se on super tärkeää ja helpottaa oikean sävyn valitsemista huomattavasti. Petyin hieman meikkivoiteen määrään per testeri. En saanut niistä oikeastaan minkäänlaista kuvaa. Olen aiemmin hakenut testereitä luontaistuotemyymälöistä, jolloin olen aina saanut reilun määrän tuotetta, jolloin olen pystynyt tekemään kunnollisen meikkipohjan ja näkemään todellisen lopputuloksen. Tilaamani testerit eivät riittäneet peittämään edes puolikasta kasvoa, joten en oikeastaan saanut niistä irti mitään. Kämmenelle testaaminen kun ei ole sama asia. Eli hieman reippaammin jos olisi saanut meikkivoidetta per testeri, niin ei olisi mitään valittamista. :)

  • 4/4 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Biodellyn testeripalvelu

Biodellyn testeripalvelu

Biodellyn testeripalvelusta voit tilata itsellesi meikkipohjatestereitä.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: