Flow kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri

Flow kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri saa ihosi näyttämään terveen heleältä ja sopii herkällekin iholle.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 39 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 39 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,98 €.


19,90 €

1990.00 €/KG

Tiedot

Mineraalimeikkipuuteri saa ihosi näyttämään terveen heleältä ja sopii herkällekin iholle. Meikkipuuteri peittää hyvin epätasaisuuksia, mutta on silkkimäisen kevyt eikä kuivata ihoa. Flow mineraalimeikkipuuterin kaikki raaka-aineet ovat Ecocert-sertifioituja. Värit ovat erityisesti pohjoismaiselle vaalealle iholle suunnattuja, ja ne sisältävät noin suojakerroin 15 vastaavan aurinkosuojan.

Käyttö: Levitä pieni määrä kerrallaan iholle pyörittävin liikkein. Lisää kerroksia halutun peittokyvyn saavuttamiseksi. Siveltimen tulee olla pehmeä ja laadukas, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Aineosat: Mica, titaanidioksidi, rautaoksidit ja sinkkioksidi (ei sisällä vismuttioksikloridia, talkkia tai muita tarpeettomia ainesosia). Flow kosmetiikan käyttämät mineraalit louhitaan Ranskassa.

Sävyt (vaaleimmasta tummimpaan):

Lämpimät sävyt: Ivory, Peach, Amber, Honey.

Viileät sävyt: Baby face, Porcelain, Vanilla, Sun.

8 g.

Arvostelut

Arvosana 
2019-02-10

Hyvä tuote!

Sävyt ovat sopivat ja toimii iholla hyvin. Pakkaus saisi olla isompi, jotta puuteria olisi helpompi sutia kannesta iholle. Hinta-laatu-suhde hyvä!

Arvosana 
2018-12-28

Lemppari meikkipohja koskaan!

Omalle voimakkaasti rasvoittuvalle sekaiholle ihan loistava perustuote. Kerrostuu hyvin ja alkuun puuterimainen tekstuuri paranee päivän mittaan samettiseksi. Viimeisen kerroksen päälle suihkutan kevyen kasvosuihkeen, jolloin meikkipohja sulaa parhaiten iholle. Viimeistelen hippusella perunajauhoa, mikä auttaa pitämään otsan käytännössä kiillottomana iltaan asti. Ihon kunto parantunut kunnon kosteutuksen ja öljyttömän meikkipohjan johdosta. Hyvin kuivalle tai rikkinäiselle iholle ei varmastikaan sovi, sillä kertyy esim. tuoreisiin finniarpiin ja flunssakaudella kuivuviin nenänpieliin.

Arvosana 
2018-12-21

Tykkään

Toimii! Peittää hyvin kun sutii useamman kerroksen ja toisaalta vain yhden kerroksen laittamalla kevyemmän meikin. Babyface on tarpeeksi vaalea todella vaalealle iholle. Pysyy hyvin ja alkaa näyttää vaan paremmalta kun vähän antaa ajan kulua. Kannattaa kyllä kosteuttaa kasvot kunnolla, kuivalla naamalla näyttää kamalalta.

Arvosana 
2018-08-29

Ok mutta ei jatkoon

Ensimmäinen kokeilemani mineraalipuuteri. Minulla on paikoin helposti pintakuivuva iho mutta rasvoittuva T-alue, sekä epäpuhtauksia ja tummat silmänaluset eli vaativuudet peittävyydelle ovat aika korkeat. Peittää ja tasoittaa ihon sävyä yllättävän hyvin mutta ei luonnollisesti riitä aknenäppyjen eikä silmänalusten peittoon. Tuntuu myös että mitä enemmän kerrostaa, sen enemmän kerääntyy päivän mittaan ihohuokosiin ja juonteisiin eli saa ihon näyttämään jotenkin vanhalta.. Iho alkaa myös nopeasti tuntua rasvaiselta. Toimii varmasti niillä kenellä on luonnostaan tosi hyvässä kunnossa iho eikä paljon peiteltävää :)

Arvosana 
2018-06-21

Toimiva tuote, muttei täydellinen

Baby face riittävän vaalea sävy iholleni. Levittyy kivasti ja peittää hyvin couperosaa. Viittä tähteä ei saa pysyvyytensä vuoksi, sillä toinen käyttämäni vastaavanlainen tuote pysyy huomattavasti siistimpänä ihollani. Tämä alkaa iltapäivällä muuttua paikoitellen hieman "laikukkaaksi" rasvoittuvissa kohdissa.

Arvosana 
2017-05-22

Tykkään!

Kevyt, luonnollinen, tuntuu kuin ei olisi mitään kasvoilla, mutta antaa kuitenkin tasaisen sävyn koko kasvoille (oma iho kuitenkin hiukan kirjava ja punoituksia on).

  • 2/2 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2016-03-07

Hyvä sävy iholleni

Löysin itselleni sopivan sävyn ja saan tällä aikaiseksi luonnollisen näköisen lopputuloksen. Myös peittävyyttä saa hyvin ilman, että lopputulos olisi paksu. Tuote pysyy hyvin iholla. Tykkään myös kotimaisuudesta.

  • 2/2 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-09-04

Kevyt ja luonnollinen

Toimii sekaiholla kökkööntymättä ja pito on yllättävän hyvä. Tarttuu kuiviin kohtiin ja "repaleiseen" ihoon. Ei täydellistä peittävyyttä, mutta minulla on toisaalta vaikeuksia peittää punaisuutta ja silmänalusverisuonia jytämeikkivoiteillakin. Jatkuvassa käytössä ei aiheuta epäpuhtauksia niin kuin tavallinen meikkivoide.

Käytettävyysmukavuus laskee purkin pienen koon vuoksi (puuterit usein pitkin pitäjää), tai sitten olen vain tottunut kilpailevan yrityksen suurempiin purnukoihin.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-08-17

Uusi luottotuotteeni

Pidän todella meikittömän meikin näköisestä vaikutelmasta jonka tuote antaa. Peittää kevyesti pieniä virheitä ja kasvojen punoitusta. Minulla myös otsa ei kiillä enää niin paljon kuin ennen. Ja mikä parasta, ei aiheuta näppyjä vaan tuntuu päinvastoin tekevän hyvää iholle.
En enää todellakaan palaa nestemäisiin meikkivoiteisiin.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-06-13

Hyvä ostos

Sävy Vanilla sopi hyvin punertavalle & vaalealle,jo päivettyneelle iholleni.Jo kevyesti käytettynä tasoittaa hyvin couperosaihoni väriä.En ole n. 3 viikon käytön aikana huomannut minkäänlaista ärtymistä ihollani.Ainakin kesämeikkinä täydellinen.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-06-07

Hyvä

Hyvä tuote rasvoittuvalla ihollani. Tuhlasin ennen aikaa kun etsin meikkivoiteita ja kiinteitä meikkipuutereita, jotka eivät koskaan olleet hyviä. Onneksi löysin tämän. Peittää suht hyvin, iho jää luonnollisen näköiseksi eikä ala heti kiiltää, niinkuin normaalisti. Todella riittoisa pakkaus.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-04-03

ihoni pelastus!

Minulla on atooppinen ja epäpuhdas iho. Tavalliset meikkivoiteet tuntuvat pahentavan tilannetta, eivät peitä tarpeeksi, eivätkä pysy. Tämä peitti tarpeeksi ihan pelkästään enkä tarvinnut mitään muuta! Iho pysyi mattana, mutta luonnollisena. Jopa hikitreenin jälkeen meikkipuuteri näytti hyvältä eikä paakkuuntunut! Ja kun pesin sen pois iho tuntui kerrankin hyvältä eikä ärsyyntyneeltä. Ihoni rakastaa tätä luonnollisuutta!

  • 7/7 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Flow kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri

Flow kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri

Flow kosmetiikka Mineraalimeikkipuuteri saa ihosi näyttämään terveen heleältä ja sopii herkällekin iholle.

Kirjoita arvostelu

Mica, titaanidioksidi, rautaoksidit ja sinkkioksidi.

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: