Korento Seerumimeikkivoide

Korento Age Defying Tinted Serum on erittäin kevyen ja kuultavan lopputuloksen tuova seerumimeikkivoide.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 78 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 78 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,95 €.


39,00 €

1950.00 €/L

Tiedot

Tämä seerumimeikkivoide on jokaisen kuivuuteen taipuvaisen ihon unelma! Se on hoitavan seerumin ja BB-voiteen yhdistävä tuote, joka on pakattu ylelliseen tummaan lasipulloon. Pipetin ansiosta tuotetta on helppo annostella juuri sopiva määrä kasvoille. Korento seerumimeikkivoide sopii erinomaisesti myös aikuiselle iholle, sillä se tasoittaa ihon sävyä korostamatta juonteita. Lasipulloa kannattaa ravistaa kevyesti ennen käyttöä. Saatavilla neljässä eri sävyssä.

Sopii vegaaneille.

Käyttö: ravistele pulloa ja levitä muutama tippa seerumimeikkivoidetta sormin. Mattaisemman lopputuloksen saamiseksi levitä päälle Korento Viimeistelypuuteri.

20 ml.

Korento by Flow Cosmetics on suomalainen meikkisarja suositun Flow kosmetiikka -sarjan tekijöiltä. Meikeissä käytetään arvokkaita ainesosia ja ne sisältävät paljon suomalaisia raaka-aineita kuten marjauutteita. Kaikki Korento-meikit ovat vegaanisia ja raaka-aineet täyttävät Cosmos- ja Ecocert-sertifikaattien kriteerit.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Korento Seerumimeikkivoide

Korento Seerumimeikkivoide

Korento Age Defying Tinted Serum on erittäin kevyen ja kuultavan lopputuloksen tuova seerumimeikkivoide.

Kirjoita arvostelu

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, SILYBUM MARIANUM ETHYL ESTER**, MICA**, HYDROGENATED LECITHIN**, CI 77974**, CI 77891**, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, RIBES NIGRUM SEED OIL*, TOCOPHEROL**, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, CITRUS AURANTIUM FLOWER OIL**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, CI 77492**, CI 77491**, CI77499**, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***

* Sertifioitu tai villinä kasvanut luomuraaka-aine
** Ecocert tai COSMOS hyväksytty raaka-aine
*** Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Suosittelemme lisäksi

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: