Less is More Mascobadogeeli Suurenna kuva

Less is More Mascobadogeeli

Less is More Mascobadogeeli on monikäyttöinen muotoilutuote.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 54 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 54 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,35 €.


27,00 €

180.00 €/L

Tiedot

Monikäyttöinen mascobado hiusgeeli on voimakas hiusten muotoilulutuote, jolla on pitoa ja kykyä toimia kestävyyttä vaativissa kampauksissa. Muotoilugeeliä voi käyttää kosteissa ja kuivissa hiuksissa, ja se sopii kaikille hiuksille niiden pituudesta ja paksuudesta huolehtimatta. Toimii mainiosti föönaamisen alla, kun hiuksiin halutaan maksimaalinen määrä tukea ja runsautta. Reilun kaupan mascobado-täysruokosokeri sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja fosforia. Se muotoilee hiusta ja antaa voimakkaan tuen sekä vahvistaa hiusta. Metsähunaja ja aloe vera kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat hiusta. Hiusgeelin sisältämä tuoksu on sekoitus sisiliaista bergamottia, sinistä kamomillaöljyä ja sypressiä. Tuoksu on pehmeän hedelmäinen ja yrttinen.

Käyttö: Kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Hiusten muotoiluun.

Vinkki: Hiusgeeli sopii moneen hiusmalliin. Erittäin toimiva tuote, kun halutaan runsautta ja kuohkeutta kampaukseen, tee näin: levitä hiusgeeli hiuksiin tyvestä latvaan, kampaa hiukset harvapiikkisellä kammalla ja aloita hiusten föönaaminen leveällä tai pyöreällä harjalla niskasta kohti korvia ja korvilta kohti päälakea ja etuosaa. Vaihda fööniin kylmä ilma kun hiusosio on kuiva. Föönin lämmin ilma yhdessä mascabo hiusgeelin kanssa muoteilee hiusta ja föönin kylmä ilma maksimoi hiusgeelin tuoman kiillon ja tekee kampauksesta kestävän.

150 ml.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Less is More Mascobadogeeli

Less is More Mascobadogeeli

Less is More Mascobadogeeli on monikäyttöinen muotoilutuote.

Kirjoita arvostelu

Aqua, *Aloe Barbadensis Leaf Juice, **Alcohol, *+Saccharum Officinarum Extract (Mascobado Cane Sugar), *Mel (Forest Honey), *Parfum (*essential oils incl. Citral, Geraniol, Limonene, Linalool), Xanthan Gum, *Citrus Bergamia (Bergamot) Peel Oil Expressed, *Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil, *Matricaria Recutita (Blue Chamomille) Flower Oil, Pullulan, Carrageenan, Arginine, Lactic Acid, Levulinic Acid, Tocopherol

*luomu.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: