Avril Volume ripsiväri

Avril Ripsiväri Volume tekee tuuheat ripset vain muutamalla harjanvedolla.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 17 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 17 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,43 €.


8,90 €

890.00 €/L

Tiedot

Ripsiväriharja on kartion mallinen ja synteettiset harjakset on aseteltu spiraalin muotoon. Mikäli haluat oikein tuuheat ripset, voit levittää ripsivärin sik-sak -liikkein, jolloin ripsivärimassa varmasti saavuttaa pienimmätkin ripset. Ripsiväri sisältää acai-marjaa ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat ja vahvistavat ripsiä. Ei sovellu vegaaneille sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi. 

10 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2018-03-23

Erinomainen hinta-laatusuhde

Tästä tuli välittömästi suosikki! Ei ehkä ihan paras luonnonkosmetiikan ripsari, mutta todella hyvä hinta-laatusuhde. Helppo levittää, tuo oikeasti lisää volyymia eikä suttaa.

Arvosana 
2017-10-17

Loistava hinta-laatu -suhde

Tuo ainakin omille hennoille ja pitkille ripsille selvästi tuuheutta, jota ei edes moni marketti-/selektiivinen ripsiväri tee. Paksumpi osa harjassa on hieman kömpelö ja massaa saa hieman työstää ripsiin, mutta pysyvyys on hyvä - ei juuri leviä rasvoittuvilla luomilla.

Mahtava löytö luonnonosmetiikan puolelta, tällaista ripsiväriä olen kaivannut!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-08-19

Kelpo vastus markettiripsareille

Ei nimestään huolimatta tuuheuta, vaan pikemminkin klimpittää ripset yhteen. Tarvitsee siis hyvän ripsiharjan kaveriksi. Kerrostamisessa varsinkin tuo klimppittäminen ärsyttää. Kapeneva harja on kätevä, tosin harjan paksuimmalle osalle ei tule käyttöä. Pysyy hyvin, leviää päivän mittaan vain aavistuksen yläluomelle.

Arvosana 
2017-07-20

Paras luonnonkosmetiikkaripsiväri

Avrilin Le Mascara tekee todella kaunista jälkeä, mutta ei rasvoittuvan ihon takia pysy vaan suttaa alaluomet. Ei niinkään varise, mutta leviää.

Le Volume tekee jos mahdollista vielä kauniimpaa jälkeä eikä varise, suttaa tai leviä. Kannattaa kokeilla, vaikka olisi rasvaisemmatkin luomet. Itselläni nimittäin on t o d e l l a rasvainen iho ja tämä pysyy, toisin kuin 99% muista luonnonkosmetiikkaripsiväreistä.

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-07-14

Toimiva ripsari

Erittäin hyvä ripsari. Harja on muhkea mutta kapenee, joten sen kanssa tavoittaa myös silmänurkan. Ripsiväri pysyy hyvin koko päivän. Ainoa syy miksi ei saa viittä tähteä on se, ettei mielestäni tee lupaamia volumeripsiä mutta arkiripsarina ihan loistava ja käsittämättömän edullinen!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Avril Volume ripsiväri

Avril Volume ripsiväri

Avril Ripsiväri Volume tekee tuuheat ripset vain muutamalla harjanvedolla.

Kirjoita arvostelu

Hordeum Vulgare Stem Water *, Cera Alba *, CI77499 (Iron Oxides), Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera *, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Euterpe Oleracea Fruit Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aqua.

*luomu.

99.80% luonnollista alkuperää.

57,7% luomua.

Lisätiedot

Sertifikaatit Ecocert

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: