Avril Volume ripsiväri

Avril Volume ripsiväri tekee tuuheat ripset vain muutamalla harjanvedolla.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 19 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 19 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,48 €.


9,90 €

990.00 €/L

Tiedot

Ripsiväriharja on kartion mallinen ja synteettiset harjakset on aseteltu spiraalin muotoon. Mikäli haluat oikein tuuheat ripset, voit levittää ripsivärin sik-sak -liikkein, jolloin ripsivärimassa varmasti saavuttaa pienimmätkin ripset. Ripsiväri sisältää acai-marjaa ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat ja vahvistavat ripsiä. Ei sovellu vegaaneille sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi. 

10 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2019-06-16

Loistava ripsari

Mahtava hinta-laatusuhde! Tekee ripsistä tuuheat ja kestää hyvin myös pientä kosteutta.

Arvosana 
2018-07-03

Musta Volume oikein hyvä, ruskea kehno

Musta on ollut käytössä jo pidempään, ja siihen olen ollut tyytyväinen, neljä tähteä, koska alaluomet se suttaa ikävä kyllä (minulla on rasvainen iho). Mutta uudempi kokeiluni ruskean värisenä, joka sopii värin puolesti minulle paremmin oli karvas pettymys, jostain syystä se on aivan erilainen kuin musta, ainakin itselläni. Tekee hirveää jälkeä, ei tuuhenna, ei pidennä, kaikki lyhyttä rumaa klimppiä. 1 tähti. Mutta Avrilin tavallinen ruskea Mascara taas on oikein erinomainen. Joten sitä ja mustaa Volumea tulen edelleenkin käyttämään. Mielestäni parempia kuin kaikki muut luonnonkosmetiikan ripsarit joita olen kokeillut. Ja näissä ei ole titaanidioksidia, josta iso plussa, koska sille olen yliherkkä enkä ole löytänyt kuin USA:sta titaanidioksinittomia ripsareita jotka eivät vedä vertoja Avrilin ripsareille.

Arvosana 
2018-03-23

Erinomainen hinta-laatusuhde

Tästä tuli välittömästi suosikki! Ei ehkä ihan paras luonnonkosmetiikan ripsari, mutta todella hyvä hinta-laatusuhde. Helppo levittää, tuo oikeasti lisää volyymia eikä suttaa.

Arvosana 
2017-10-17

Loistava hinta-laatu -suhde

Tuo ainakin omille hennoille ja pitkille ripsille selvästi tuuheutta, jota ei edes moni marketti-/selektiivinen ripsiväri tee. Paksumpi osa harjassa on hieman kömpelö ja massaa saa hieman työstää ripsiin, mutta pysyvyys on hyvä - ei juuri leviä rasvoittuvilla luomilla.

Mahtava löytö luonnonosmetiikan puolelta, tällaista ripsiväriä olen kaivannut!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-08-19

Kelpo vastus markettiripsareille

Ei nimestään huolimatta tuuheuta, vaan pikemminkin klimpittää ripset yhteen. Tarvitsee siis hyvän ripsiharjan kaveriksi. Kerrostamisessa varsinkin tuo klimppittäminen ärsyttää. Kapeneva harja on kätevä, tosin harjan paksuimmalle osalle ei tule käyttöä. Pysyy hyvin, leviää päivän mittaan vain aavistuksen yläluomelle.

Arvosana 
2017-07-20

Paras luonnonkosmetiikkaripsiväri

Avrilin Le Mascara tekee todella kaunista jälkeä, mutta ei rasvoittuvan ihon takia pysy vaan suttaa alaluomet. Ei niinkään varise, mutta leviää.

Le Volume tekee jos mahdollista vielä kauniimpaa jälkeä eikä varise, suttaa tai leviä. Kannattaa kokeilla, vaikka olisi rasvaisemmatkin luomet. Itselläni nimittäin on t o d e l l a rasvainen iho ja tämä pysyy, toisin kuin 99% muista luonnonkosmetiikkaripsiväreistä.

  • 5/5 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-07-14

Toimiva ripsari

Erittäin hyvä ripsari. Harja on muhkea mutta kapenee, joten sen kanssa tavoittaa myös silmänurkan. Ripsiväri pysyy hyvin koko päivän. Ainoa syy miksi ei saa viittä tähteä on se, ettei mielestäni tee lupaamia volumeripsiä mutta arkiripsarina ihan loistava ja käsittämättömän edullinen!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Avril Volume ripsiväri

Avril Volume ripsiväri

Avril Volume ripsiväri tekee tuuheat ripset vain muutamalla harjanvedolla.

Kirjoita arvostelu

Hordeum Vulgare Stem Water *, Cera Alba *, CI77499 (Iron Oxides), Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera *, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Euterpe Oleracea Fruit Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aqua.

*luomu.

99.80% luonnollista alkuperää.

57,7% luomua.

Lisätiedot

Sertifikaatit Ecocert

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: