Avril Vedenkestävä ripsiväri Suurenna kuva

Avril Vedenkestävä ripsiväri

Avril waterproof mascara on täysin vedenkestävä ripsiväri, jossa on hyvin erotteleva kartion mallinen harja. 

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 17 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 17 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,43 €.


8,90 €

890.00 €/L

Tiedot

Ensimmäinen vedenkestävä ripsiväri Biodellyssä; tätä on odotettu! Vedenkestävä ripsiväri on tunnetusti hankala valmistaa luonnonkosmetiikan vaatimukset huomioon ottaen, mutta tässä se nyt on! Ripsiväri on Ecocert-sertifioitu. Kartion mallisen harjan avulla ripsiväri on helppo levittää myös lyhimpiin ripsiin. Ripsiväri on pidentävä ja kerrostamalla saat sen avulla myös tuuheutta. Pysyvyys on tietenkin huippuluokkaa; tämä ripsiväri lupaa pysyä tahraamattomana vaikka vettä sataisi kaatamalla. Vedenkestävästä ripsiväristä on saatavana yksi sävy, musta. Sisältää mehiläisvahaa, joten ei sovi vegaaneille. Suosittelemme ripsivärin poistoon öljymäistä meikinpoistoainetta, kuten Avrilin silmämeikinpoistoöljyä.

10 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2019-05-19

Luottotuote, luonnonkosmetiikan timantteja

Ripsarit kuuluivat välttämättömien synteettisten tuotteiden listalleni pitkään luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen, kunnes Avril toi markkinoille tämän uuden lempparin. Selviää pienistä itkuista ja pitkistä päivistä huomattavasti paremmin kuin vettä kestämättömät vahapohjaiset toverinsa, ja vaikkei synteettisten vastaavien tasolle ylläkkään, en vaihtaisi enää pois omantunnon kustannuksella. Lähtee vaivatta öljy- tai balmiputsarilla ilman ylimääräisiä silmämeikinpuhdistuksia. Ruskea värivaihtoehto olisi huippu juttu!

Arvosana 
2019-03-15

Hyvä tuote, mutta ei aivan helppokäyttöinen

Käytän vain vedenkestäviä ripsivärejä, koska luomeni ovat ties mitkä rasvoittuvat tai kostuvat eli ei-vedenkestävä leviää heti. Tämä ei leviä minulla ollenkaan vaan pysyy todella hyvin, kunhan teen riittävän ohuita kerroksia riittävän monta eli väriä ei saa jäädä paakkuun tai joutua luomelle. Ripseni ovat myös aivan suorat, ja tähän saakka vain yksi normikosmetiikan ripsiväri on pitänyt ne taivutettuina, mutta tämä Avrilin vedenkestävä toimii yhtä hyvin, kunhan levitän väriä vähän kerrallaan ja annan kerrosten kuivua kunnolla välissä. Tämä saattaa liittyä kuivuuteen, jota osa käyttäjistä moitti. Kovin märkä ripsiväri suoristaa minulla taivutetut ripset heti, joten kovin kostea tämä ei varmaankaan ole. Omalla kohdallani hieno tuote, josta en enää vaihda pois.

Arvosana 
2018-10-10

Ripsiväri pitkin yläluomea

Ripsiväri oli helppo levittää ja kerrostaa. Ripsiväri ei kuitenkaan pysynyt ripsissä ollenkaan! Jokunen tunti laitosta ja ripsiväri oli levinnyt pitkin yläluomea. Minulla on toki melko rasvaiset luomet, mutta silti. Yläluomesta sai ihan pyyhkäistyä paperilla pois.

Arvosana 
2018-05-04

Odotukset olivat korkealla

Sain valitettavasti pettyä, sillä ripsarin levittäminen kestää kauan, koska tuote on hyvin kuiva. Parin tunnin kuluttua ripsaria oli levinnyt alaluomille kosteuden vaikutuksesta. Positiivisena puolena täytyy sanoa, että ripsari lähtee helposti pois silmämeikinpoistoaineella.

Arvosana 
2018-04-13

Ei jatkoon

En tiedä sattuiko kohdalleni maanantai-kappale mutta karisee ja varisee. Hetki laitosta niin puolet väristä on kariutunut silmäluomille ja silmän alle. Ja minulla ei ole erityisen rasvainen iho tai silmäluomet. Sateella värit on luomila eikä ripsillä. Vedenkestävyys löytyy siinä vaiheessa kun päivän päättekso pesee meikit pois ja luomille varissut väri leviää ja jämähtää ihoon. Ja muuten pysyy..

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-02-21

Mieletön ripsari!

Ei todellakaan häviä synteettisille klassikoille. Iso harja, helposti levittyvä väri (ei paakkuja). Helppo tehdä näyttävämpikin look kerrostellen. Mahtava tuote!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Avril Vedenkestävä ripsiväri

Avril Vedenkestävä ripsiväri

Avril waterproof mascara on täysin vedenkestävä ripsiväri, jossa on hyvin erotteleva kartion mallinen harja. 

Kirjoita arvostelu

Hordeum vulgare stem water*, beeswax*, pentylene glycol, glyceryl stearate, butylene glycol, acacia senegal gum, glyceryl behenate, pullulan, palmitic acid, stearic acid, copernicia cerifera cera*, glycerin, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated olive oil stearyl esters, oryza sativa cera, euterpe oleracea*, aqua, sorbitol, trehalose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

Saattaa sisältää +/- : CI77491, CI77492, CI77499

99 % luonnollista alkuperää.

62 % luomua.

Lisätiedot

Sertifikaatit Ecocert

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: