Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi Suurenna kuva

Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi

Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi on kosteuttava, rauhoittava ja tasapainottava hoitotuote kaikille ihotyypeille.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 37 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 37 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,93 €.


18,90 €

630.00 €/L

Tiedot

Luén kolmivaiheisen hoitorutiinin toinen vaihe Erase puhdistuksen jälkeen on ihon tasapainoittaminen ja kosteuttaminen Balance seerumin avulla. Tämä geelimäinen seerumi on pullollaan ihoa tasapainottavaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on kasviperäistä ja sitä on jopa 300 mg per pullo (30ml)! Luén perustajan Jean Seon mukaan rasvoittuvaakaan ihoa ei pidä hoitaa liian kuivattavilla tuotteilla ja siksi hän loi tämän hyaluronihapposeerumin, joka tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta vaikka se olisikin rasvainen. Geelimäisen koostumuksen ansiosta iho ei jää kuitenkaan kiilteleväksi, vaan tasaiseksi ja elinvoimaisen näköiseksi. Lisäksi seerumi rauhoittaa ihoa ja se sopii erittäin hyvin kosteuttavaksi ja suojaavaksi seerumiksi myös kuivalle iholle.

Käyttö: Tämä seerumi sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehille. Levitä pieni pumppaus seerumia puhtaalle iholle aamuin illoin. Kesäaikaan geelimäinen seerumi voi riittää sellaisenaan päivoiteeksi, muulloin (ja jos ihosi on todella kuiva) lisää päälle kosteusvoide.

Sopii vegaaneille.

30 ml.

Arvostelut

Arvosana 
2019-02-21

Odotin enemmän

Muiden arvostelujen perusteella odotin enemmän... Tuntuukin hassulta kirjoittaa oma kommenttini, koska en ole huomannut niin suuria vaikutuksia kuin moni muu. Iho on kyllä tasaisen ja pehmeän oloinen heti sen jälkeen, kun tätä on laittanut, mutta se siitä. En ole huomannut muutoin muutoksia ihossani esim pintakuivuudessa tai ihon koostumuksessa.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-11-25

Tehokas ja edullinen seerumi

Mahtava seerumi, joka sisältää vielä huikean hyaluronihappo pitoisuuden! Seerumi levittyy hyvin ja antaa kosteutusta loistavasti. Parhaimpia seerumeita mitä olen käyttänyt, huikea hinta laatu suhde, huomioiden inci :) Jatkoon!

Arvosana 
2018-11-24

Löytö

Tämä seerumi on aivan mahtava. Iho kirkastunut huomattavasti. Käytän kosteusvoiteen alla aamuin illoin. Imeytyy nopeasti. En tiedä johtuuko seerumista vai Konjac-sienestä, mutta sekaihoni on rauhoittunut, eikä finnejä ole ilmaantunut aikoihin. Tästä seerumista en luovu.

Arvosana 
2018-11-14

Hyvä ja halpa

En tykännyt käyttää Luén seerumia kosteusvoiteen alla, sillä tuntui, ettei se tee mitään. Sitten kokeilin sekoittaa seerumia ja kasvoöljyä, niin taivaat avautuivat! Toimi myös superhelteisenä kesänä kosteusvoiteena yksinään. Jos tykkäät hyaluronihapposeerumeista, niin ehdottomasti osta tätä, Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-09-20

Seerumi

Ihan hyvä, mutta aina tekee kasvot punaiseksi kun olen laittanut kasvoille ja punaisuus kestää sen 20 min : o

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-03-24

Todella hyvä seerumi

Ihanan kosteuttava ja hoitava, erittäin riittoisa seerumi. Hinta-laatusuhde on aivan loistava!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-02-08

Ihana

Kosmetologin tekemä happokuorinta ärsytti reilu vuosi sitten ihoani ja se on siitä lähtien rasvoittunut entistä enemmän. Olen kokeillut vaikka mitä tuotteita ja vihdoin tuntuu, että olen löytänyt ”sen tuotteen”. Tämä imeytyy, kosteuttaa ja ihon rasvoittuminen on vähentynyt eikä iho enää kiillä juurikaan. Iltaisin sekoitan tähän ihoöljyä, aamuisin käytän tätä tällaisenaan. Toimii!

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2018-01-29

Silkkinen iho

Ehdottomasti yksi parhaista seerumeista, joita olen ikinä kokeillut! Imeytyy välittömästi iholle ja tekee ihosta silkkisen tuntuisen. Hinta-laatu -suhde on enemmän kuin kohdillaan!

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-07-05

Suosittelen!

Tässä paras hyarulonihapposeerumi jota olen ikinä kokeillut, voittaa kalliit seerumit heittämällä.
Hyvä hinta laatusuhde.
Tämä on itsellä päivittäisessä käytössä, suosittelen!

  • 6/6 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2017-05-31

Positiivinen yllätys

Itselläni on pintakuivaiho jonka pinnalle kaikki tuntuu jäävän vain rullaamaan. Suunympärysihottuman vuoksi ei kovin rasvaiset/öljyiset tuotteet taas sovi. Tämä kuitenkin imeytyy hyvin ja nyt jo muutaman viikon käytön jälkeen ei iho kaipaa päivittäin edes rasvaisempaa voidetta tämän lisäksi. Hinnaltakin ok koska on vielä riittoisakin. :) Tykkään!

  • 4/4 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi

Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi

Lué by Jean Seo Balance hyaluronihapposeerumi on kosteuttava, rauhoittava ja tasapainottava hoitotuote kaikille ihotyypeille.

Kirjoita arvostelu

Aqua, Hyaluronic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: