Lovely Day Coco Gloss Hair Serum - hiusseerumi Suurenna kuva

Lovely Day Coco Gloss Hair Serum - hiusseerumi

Lovely Day Coco Gloss Hair Serum tekee hiuksista kiiltävät ja kuivista latvoista pehmeät.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 37 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 37 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,93 €.


18,90 €

630.00 €/L

Tiedot

Silikoniton, öljymäinen hiusseerumi tekee kuivista hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset. Voit levittää seerumia vain pelkkiin latvoihin tai koko pituuksille. Seerumi sisältää "luonnon omaa silikonia" eli esteröityä kookosöljyä (coco caprylates), joka ravitsee hiuksia ja tekee niistä kiiltävät kuitenkaan rasvoittamatta niitä liikaa. Päinvastoin kuin silikoni, se ei vain jää hiuksen pinnalle vaan imeytyy hiukseen ja ravitsee hiuksia kokonaisvaltaisesti. Seerumi sisältää myös cameliaöljyä, joka pehmentää hiuksia ja lisää kiiltoa. Viinirypäleensiemenöljy muodostaa ohuen suojaavan kalvon, joka suojaa ihoa kuivumiselta. 

Sopii vegaaneille.

Käyttö: suosittelemme seerumin käyttöä kuiviin, ei märkiin hiuksiin. Koska öljy imeytyy märkään hiukseen heti, sen levittäminen tasaisesti on hankalaa jos hiukset ovat märät. Puristele öljyä kuiviin hiuslatvoihin vähän kerrallaan. Aloita pienellä määrällä ja lisää tarvittaessa. 

Vinkki! Levitä kuiviin hiuslatvoihin Lovely Day Coco Gloss hiusseerumia ja suihki Mermaid After Sun Sprayta hiuksiin kauttaaltaan. Anna vaikuttaa yön yli ja pese hiukset aamulla. Pesun jälkeen hiukset ovat jälleen kiiltävät ja elinvoimaiset!

Lasipullo 30 ml.

Lovely Day

Lovely Day Botanicals on nuori saksalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia (ja luonnollisestikin valmistettu ilman eläinkokeita). Lovely Day valmistaa tuotteet käsin omassa laboratoriossaan Berliinissä. 

Arvostelut

Arvosana 
2019-02-03

Coco Gloss

Seerumissa on miellyttävä tuoksu. Vähän vaati harjoittelua levittää hiuksiin, koska en ole aiemmin vastaavaa käyttänyt. Vaikuttaa ihan riittoisalta vaikka pieni pullo onkin.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Lovely Day Coco Gloss Hair Serum - hiusseerumi

Lovely Day Coco Gloss Hair Serum - hiusseerumi

Lovely Day Coco Gloss Hair Serum tekee hiuksista kiiltävät ja kuivista latvoista pehmeät.

Kirjoita arvostelu

Coco Caprylate, Linum Usitatissimum Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Camelia Oleifera Seed Oil, Jasmine Sambac Absolute, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral *, Geraniol *, Linalool *, Limonene *

*Natural derived from essential oils.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: