Rahua Shampoo Suurenna kuva

Rahua Shampoo

Rahua Classic Shampoo on hellävarainen ja hoitava shampoo kaikille hiustyypeille.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 74 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 74 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,85 €.


37,00 €

134.55 €/L

Tiedot

Rahua Classic shampoon sisältämä rasvahappopitoinen rahuaöljy korjaa vaurioituneita hiuksia ja ravitsee hiuspohjaa. Kvinoa auttaa hiuksia uudistumaan, vahvistumaan ja säilyttämään kosteustasapainonsa. Kookos- ja karitevoi poistavat lian ärsyttämättä hiuspohjaa. Sulfaatiton shampoo vaahtoutuu pehmeästi puhdistaen päänahan ja hiukset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Rahua Classic shampoo tekee hiuksista kiiltävät, elinvoimaiset ja vahvat.

Sopii kaikille hiustyypeille ja myös värjätyille hiuksille (ei haalista väriä).

Rahua classic hiustuotteissa on tunnistettava palo santon ”pyhä puu” intensiivinen ja aavistuksen makea tuoksu.

Vinkki: Lisää vettä älä shampoota, jos tuntuu, ettei shampoo vaahtoudu heti. Joskus hiuksissa oleva lika ja pöly estää tehokkaan vaahdottumisen, jonka vuoksi suositellaan lisäämään shampoo märkiin hiuksiin samalla päänahkaa sormenpäillä hieroen: näin shampoon vaahtoavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan ja pesuteho tulee maksimoitua. 

Tämä shampoo soveltuu enemmän kuin hyvin Curly Girl-metodiin. 

275 ml. Saatavilla myös pienempi koko 60ml.

*****

Rahuan hiustenhoitosarjan salaisuus piilee ungurahuaöljyssä, jota saadaan Oenocarpus Bataua – nimisestä puusta (tarkemmin sen pähkinästä), joka kasvaa villinä ja vapaana Amazonilla, jossa riehuneet suuret palot on saatava loppumaan.

Pienistä puroista kasvaa iso joki. Sen vuoksi verkkokaupassa on aktiivinen ale- ja hyväntekeväisyyskoodi: AMAZON .

Alekoodi on arvoltaan -10% ja se käy Biodellyn koko valikoimaan. Koodin voimassaoloaika on 24.11.2019 asti. Koodin tuotosta 5% lahjoitetaan Siemenpuusäätiölle.

Rahuasta, hiuksista ja hyväntekeväisyyskamppiksesta voit lukea lisää blogistamme. Ole hyvä, jos aiheesta ilmenee mitä tahansa kysyttävää vastaamme mielellämme asiakaspalvelusähköpostin kautta, asiakaspalvelu@biodelly.fi

K I I T O S.

Arvostelut

Arvosana 
2018-11-03

Paras shampoo ikinä

Päätin vihdoin investoida Raguan shampooseen ja hoitoaineeseen kun olin tuskastunut tilanteeseen, jossa mitkään aiemmin toimineetkaan kombot eivät helpottaneet hiuspohjan julmettua kutinaa. Paksuista, laineilevista hiuksistani oli myös tullut yhtäkkiä rutikuivat ja pörröiset.

Heti ensimmäisen pesun jälkeen odotin tuttua hiuspohjan kutinaa - jota ei koskaan tullutkaan. Hiusten kuivuttua en voinut olla hipelöimättä kertaheitolla pehmeämmiksi muuttuneita hiuksiani.

Erityinen lisäbonus myös tuotteen uskomattomasta riittoisuudesta ja luonnollisten shampoiden parhaasta vaahtoavuudesta. Ensimmäistä kertaa ikinä ovat suositusten mukaiset shampoo- ja hoitoainemäärät riittäneet, mikä myös pienentää tuotteen hintaeroa edullisempiin verrattuna.

Todellinen helmi!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2016-08-15

Rahua Shampoo

Monien ekologisten shampoiden jälkeen päädyin kokeilemaan tätä Rahuan shampoota. Hinta hieman hirvitytti mutta lunasti kaikki odotukset. Pieni miinus hieman imelästä tuoksusta joka ei ollut ihan suosikkii mutta muuten kaunis purkki ja etenkin super hyvä tuote saa täydet pisteet.

Arvosana 
2016-02-16

Hyvä pesuteho

Tämä vaahtosi ihan hyvin ja pesi hiukset ihanan pehmeiksi ja puhtaiksi. Omalle helposti ärtyvälle päänahalle tämä ei kuitenkaan sopinut, vaan aiheutti kutinaa. Lisäksi tuoksu oli liian imelä omaan makuuni.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Rahua Shampoo

Rahua Shampoo

Rahua Classic Shampoo on hellävarainen ja hoitava shampoo kaikille hiustyypeille.

Kirjoita arvostelu

Aqua, Herbal Infusion of Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Camellia Sinensis (Green tea) Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, and Robus Ideous (Raspberry) Leaf Extract*, Coco Betaine, Glycerin, Sodium Chloride (Sea salt), Saccharum Officinarum (Molasses) Extract, Glycine, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol, Potassium Sorbate (plant derived), Tocopherol (Vitamin E), Citric Acid. 
* Denotes Organic Ingredient

Lisätiedot

Hiustyyppi/ongelma Kuivat hiukset, Vaurioituneet hiukset, Värjätyt hiukset

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: