Aquis Lisse Luxe Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 107 cm valkoinen

Aquis hiuspyyhe 50 x 107 cm on kevyestä ja huippuimukykyisestä Aquitex-materiaalista valmistettu pyyhe, joka kuivaa hiukset nopeasti ja ilman hiuksia vaurioittavaa hankausta.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 74 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 74 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,85 €.


37,00 €

184.08 €/KG

Tiedot

Tiesitkö, että hiuksesi eivät ole koskaan niin alttiit vaurioille kuin ollessaan märät? Kauniit hiukset ovat vahvat ja elivoimaisen näköiset. Hiukset joutuvat kuitenkin koetukselle joka kerta kun peset ne; kastuessaan hiusten keratiini on altis vaurioille ja sen seurauksena hiukset voivat katkeilla ja kaksihaaraiset hiukset lisääntyä. AQUIS®-hiuspyyhkeet on valmistettu kevyestä ja huippuimukyisestä Aquitex® -materiaalista, joka kuivattaa hiukset tehokkaasti. Pehmeä lisse luxe materiaali imee vettä jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Pyyhe asettuu napakasti ja pysyy päässä keikkumatta. Kasvojen ollessa kunnolla esillä meikkaaminen onnistuu helposti, turbaani suojaa hiuksia kasvonaamion aikana ja sopii mainiosti Curly Girl-metodin ploppaamiseen. Lisäksi AQUIS® turbaani on niin tyylikäs, että sen kanssa voi muina naisina käväistä postilaatikolla tai hipsiä uintireissulta kotiin. Pyyhkeen myyntipakkausta voi käyttää säilytyspussina missä menetkin, matkalla ja kuntosalilla.

Verrattuna tavalliseen puuvillapyyhkeeseen, AQUIS®-hiuspyyhkeillä on kolme merkittävää etua: 1) pyyhe kuivattaa hiukset nopeammin, 2) hiuksia ei tarvitse hangata kuivaksi ja 3) hiuksia ei tarvitse lämpökäsitellä (föönata) niin paljon kuin ennen eikä kuivaamisesta vaurioituneita hiuksia hoitaa erikoistuotteilla kuten hiusseerumeilla- ja naamioilla.

AQUIS® ansiosta hiukset säilyvät vahvoina ja kauniina. Hiukset tuntuvat terveemmiltä ja niissä on luonnollinen kiilto. Pyyhe imee hiuksista kosteutta niin paljon, että kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivattaessa ei ole tarpeen. Kun käytät aquispyyhettä ja kuivaat hiukset viileällä tai kylmällä ilmalla, säästät hiustesi lisäksi aikaa ja energiaa.

Aquis hiuspyyhe 50 x 107 cm sopii hyvin lyhyille ja keskipitkille hiuksille, ohuille ja paksuhkoille hiuksille. Keveytensä ja muotonsa ansiosta pyyhe on helppo kietoa päähän ja se pysyy hyvin paikoillaan. Materiaali on ohutta ja kestävää, ja pyyhe kestää käytössä vuosikausia, kuten tavallisetkin pyyhkeet.

Valkoinen pyyhe on raikas ja korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa.

Käytä näin: 

1) Pese pyyhe ennen ensimmäistä käyttöä. Suosi hellävaraista pesuainetta, sillä liian voimakkaat kemikaalit vaurioittavat pyyhkeen kuituja. Älä käytä valkaisuaineita tai huuhteluaineita. Vältä kuivausrummun käyttöä, pyyhe kuivuu nopeasti huoneilmassa.

2) Pese hiukset normaalisti, vältä liian kuuman veden käyttöä. Puristele ylimääräinen vesi pois hiuksista hellävaraisesti. Kiedo pyyhe hiusten ympärille. Hiusten hankaaminen on tarpeetonta.

3) Laita pyyhe/turbaani kuivumaan ilmavasti heti käytön jälkeen.

Kuinka twistaat pyyhkeen napakasti päähän:

Arvostelut

Arvosana 
2015-10-01

Paras hiustenhoitotuote ikinä

Aquis pyyhe on aivan mahtava. Hiukseni olivat huonossa kunnossa vaaleiden raitojen jäljillä, mikään ei tuntunut auttavan, ei syvähoidot eikä edes sakset sillä kohta taas latvat kuivat ja hapsottavat. Aloin käyttämään pyyhettä ja nyt hiukseni ovat upeat ja kiiltävät, pyyhe on nyt aina mukana, pakkaan myös matkoille mukaan.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-09-27

Hyvä matkapyyhe

Kuivaa hiukset nopeasti kuten lupaakin. Käytän pyyhettä, jotta aamulla ei tarvitse aina käyttää hiustenkuivainta. Hiusten kuntoon pyyhkeellä tuskin on ihan ihan heti vaikutusta. Kevyt pyyhe on erinomainen reissuun.

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Aquis Lisse Luxe Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 107 cm valkoinen

Aquis Lisse Luxe Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 107 cm valkoinen

Aquis hiuspyyhe 50 x 107 cm on kevyestä ja huippuimukykyisestä Aquitex-materiaalista valmistettu pyyhe, joka kuivaa hiukset nopeasti ja ilman hiuksia vaurioittavaa hankausta.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: