Aquis Long Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 130 cm

Aquis hiuspyyhe 50 x 132 cm on kevyestä ja huippuimukykyisestä Aquitex®-materiaalista valmistettu pyyhe, joka kuivaa hiukset nopeasti ja ilman hiuksia vaurioittavaa hankausta.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 84 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 84 kanta-asiakaspistettä , arvo: 2,10 €.


42,00 €

208.96 €/KG

Tiedot

Tiesitkö, että hiuksesi eivät ole koskaan niin alttiit vaurioille kuin ollessaan märät? Kauniit hiukset ovat vahvat ja elivoimaisen näköiset. Hiukset joutuvat kuitenkin koetukselle joka kerta kun peset ne; kastuessaan hiusten keratiini on altis vaurioille ja sen seurauksena hiukset voivat katkeilla ja kaksihaaraiset hiukset lisääntyä. AQUIS®-hiuspyyhkeet on valmistettu kevyestä ja huippuimukyisestä Aquitex® -materiaalista, joka kuivattaa hiukset tehokkaasti. Pehmeä lisse luxe materiaali imee vettä jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Pyyhe asettuu napakasti ja pysyy päässä keikkumatta. Kasvojen ollessa kunnolla esillä meikkaaminen onnistuu helposti, turbaani suojaa hiuksia kasvonaamion aikana ja sopii mainiosti Curly Girl-metodin ploppaamiseen. Lisäksi AQUIS® turbaani on niin tyylikäs, että sen kanssa voi muina naisina käväistä postilaatikolla tai hipsiä uintireissulta kotiin. Pyyhkeen myyntipakkausta voi käyttää säilytyspussina missä menetkin, matkalla ja kuntosalilla.

Verrattuna tavalliseen puuvillapyyhkeeseen, AQUIS®-hiuspyyhkeillä on kolme merkittävää etua: 1) pyyhe kuivattaa hiukset nopeammin, 2) hiuksia ei tarvitse hangata kuivaksi ja 3) hiuksia ei tarvitse lämpökäsitellä (föönata) niin paljon kuin ennen eikä kuivaamisesta vaurioituneita hiuksia hoitaa erikoistuotteilla kuten hiusseerumeilla- ja naamioilla.

AQUIS® ansiosta hiukset säilyvät vahvoina ja kauniina. Hiukset tuntuvat terveemmiltä ja niissä on luonnollinen kiilto. Pyyhe imee hiuksista kosteutta niin paljon, että kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivattaessa ei ole tarpeen. Kun käytät aquispyyhettä ja kuivaat hiukset viileällä tai kylmällä ilmalla, säästät hiustesi lisäksi aikaa ja energiaa.

Aquis hiuspyyhe 50 x 107 cm sopii hyvin pitkille ja paksuille hiuksille. Keveytensä ja muotonsa ansiosta pyyhe on helppo kietoa päähän ja se pysyy hyvin paikoillaan. Materiaali on ohutta ja kestävää, ja pyyhe kestää käytössä vuosikausia, kuten tavallisetkin pyyhkeet.

Valkoinen pyyhe on raikas ja tuo kauniisti ihoa esiin, korostaen päivettynyttä ihoa. 

Käytä näin: 

1) Pese pyyhe ennen ensimmäistä käyttöä. Suosi hellävaraista pesuainetta, sillä liian voimakkaat kemikaalit vaurioittavat pyyhkeen kuituja. Älä käytä valkaisuaineita tai huuhteluaineita. Vältä kuivausrummun käyttöä, pyyhe kuivuu nopeasti huoneilmassa.

2) Pese hiukset normaalisti, vältä liian kuuman veden käyttöä. Puristele ylimääräinen vesi pois hiuksista hellävaraisesti. Kiedo pyyhe hiusten ympärille. Hiusten hankaaminen pyyhkeellä on tarpeetonta.

3) Laita pyyhe/turbaani kuivumaan ilmavasti heti käytön jälkeen.

Kuinka twistaat pyyhkeen napakasti päähän:

Arvostelut

Arvosana 
2016-11-10

monikäyttöinen

Toimii pienikokoiselle myös kylpypyyhkeenä

  • 0/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Aquis Long Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 130 cm

Aquis Long Hair Towel - hiuspyyhe 50 x 130 cm

Aquis hiuspyyhe 50 x 132 cm on kevyestä ja huippuimukykyisestä Aquitex®-materiaalista valmistettu pyyhe, joka kuivaa hiukset nopeasti ja ilman hiuksia vaurioittavaa hankausta.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: