Katja Kokko Yin Your Skin Gua sha lasta Suurenna kuva

Katja Kokko Yin Your Skin Gua Sha Lasta

Jadekivestä valmistettu gua sha lasta, joka on muotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 69 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 69 kanta-asiakaspistettä , arvo: 1,73 €.


34,90 €

Tiedot

Erikoismuotoiltu lasta istuu todella hyvin kasvojen luustoon, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille erilaisten kolojen ja aaltoilevan muodon ansiosta, joka on perinteistä gua sha kampaa sirompi. Kapenevien reunojen ansiosta käyttämällä lastaa lappeeltaan, on helppo rapsutella ryppyjen pohjat ja tehostaa niiden silottumista.

Gua sha on tehokas hoitomuoto kasvoille ja sillä on monia välittömästi näkyviä vaikutuksia. Ihon verenkierto aktivoituu ja hapettunut veri ravitsee kudoksia ja ihosoluja auttaen ihoa uusiutumaan nopeammin. Lymfanesteiden kierto vilkastuu, jonka myötä kuona-aineiden kuljetus kehossa tehostuu ja kasvojen turvotus vähenee. Gua sha hoidon tekeminen tehostaa kollageenin tuotantoa ja hoidon myötä myös ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon.

Gua sha hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi – laadukas ihoöljy on paras liukaste. Tee gua sha käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä. Puhdista lasta käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

Gua shaa ei suositella, jos:

  • iho on vaurioitunut tai tulehtunut
  • iholla esintyy rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä (oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)
  • jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Katja Kokko Yin Your Skin Gua Sha Lasta

Katja Kokko Yin Your Skin Gua Sha Lasta

Jadekivestä valmistettu gua sha lasta, joka on muotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn.

Kirjoita arvostelu

Lisätiedot

Ihotyyppi/ongelma Sekaiho, Rasvoittuva iho, Normaali iho, Kuiva iho, Ikääntyvä iho

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: