Konjac Pure kasvosieni normaalille iholle Suurenna kuva

Skinmood Konjac Pure kasvosieni normaalille iholle

Skinmood Konjac Pure kasvosieni on syväpuhdistava konjakkisieni normaalille iholle.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 19 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 19 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,48 €.


9,50 €

Tiedot

Tämä konjakkisieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Skinmood Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle. Sieni on valmistettu elintarvikelaatuisen konjac-kasvin juuren “Glucomannan” - kuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. 

Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet. Puhdistaa ihohuokoista meikin, lian ja talin. Kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan. Tasapainottaa ihon pH:n.

100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita. Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen. Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: Huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen. Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sitä jääkaapissa. Steriloi sieni silloin tällöin keittämällä sitä muutama minuutti kiehuvassa vedessä.

Arvostelut

Arvosana 
2017-08-17

Hellävarainen ja ihana

Aivan huippu tuote ihon päivittäiseen puhdistukseen. Ihosta tulee paljon normaalia pesua paremman tuntuinen, ja mustapäätkin vähenevät. Ekologinen hävittää, toisin kuin akkukäyttöiset kasvoharjat.

Arvosana 
2015-04-01

konjac kasvosieni

Ihoni on helposti rasvoittuva ja tukkeutuva. Olen käyttänyt monta kuukautta konjac kasvosientä ja ihoni on nyt heleämpi ja paremmassa kunnossa kuin ennen. Hellävarainen kuorinta kasvosienellä on hillinnyt ihon rasvoittumista.

  • 2/2 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-03-10

Tehokas mutta hellävarainen

Konjac-sieni on loistava keksintö. Se tehostaa puhdistusta ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Puhdistuksen jälkeen iho on aina todella puhdas ja pehmeä. Sienellä voi myös poistaa naamiot ja kuorinnat ja se käy kaikenlaisten puhdistusaineiden kanssa. Olen kokeillut myös herkän ja kuivan ihon versiota, mutta en huomaa muuta eroa sienten välillä kuin väri. Suosittelen!

  • 2/2 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Skinmood Konjac Pure kasvosieni normaalille iholle

Skinmood Konjac Pure kasvosieni normaalille iholle

Skinmood Konjac Pure kasvosieni on syväpuhdistava konjakkisieni normaalille iholle.

Kirjoita arvostelu

Amorphophallus Konjac Root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: