Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle Suurenna kuva

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni on kuivalle ja herkälle iholle sopiva konjakkisieni.

Tiedot

Ostamalla tämän tuotteen, saat 19 kanta-asiakaspistettä. Ostoskorissa yhteensä 19 kanta-asiakaspistettä , arvo: 0,48 €.


9,50 €

Tiedot

Skinmood Aloe Konjac Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Skinmood Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle. Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä. 

Aloe Konjac Sponge pesee uskomattomanhellävaraisesti helposti punoittavan, couperoottisen ja allergisen/ihottumaisen ihon. Käytä aina mietoja puhdistusaineita ja haaleaa vettä. Pyörittele sientä kevyesti iholla ja huuhdo lopuksi haalealla vedellä Puhdistaa meikin, lian ja talin iholta hellävaraisesti. Kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan. Tasapainottaa ihon pH:ta. Sopii hyvin erittäin herkälle iholle.

Jotta sieni kestää mahdollisimman kauan käytössä hoida sitä näin: huuhtele hyvin aina käytön jälkeen. Jos sienen pintaan jää meikkiä, pesaise se pois pienellä määrällä saippuaa. Purista sieni kämmenten välissä mahdollisimman kuivaksi – älä väännä, sillä silloin sienen kuidut vaurioituvat ja sienen käyttöikä lyhenee huomattavasti. Ripusta sieni ilmavasti kuivumaan – älä jätä kosteana makaamaan esim. suihkunurkkaukseen. Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä pitämällä sen jääkaapissa. Steriloi sieni silloin tällöin keittämällä sitä muutama minuutti kiehuvassa vedessä.

Arvostelut

Arvosana 
2015-06-22

ihmesieni

Todella hellävarainen puhdistussieni herkälle iholle. Tuntuu mukavalta iholla ja ihosta tulee silkkisen pehmeä ja kuulas. Tykkään!

  • 1/1 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-04-01

Ihmesieni!

Tämä oli rakkautta ensi kokeilulla! Jo melkein kaksi vuotta ollut käytössä ja ihastun jokaisen käytön jälkeen. Ihosta tulee pehmeä ja puhdas. Auttaa itsellä kuivan ihon ongelmiin ja melkeinpä mihin vaan :-)

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.
Arvosana 
2015-04-01

aloe sieni

Ihoni puhdistuksen pelastaja! Ihoni on kirkkaampi ja mustapäät ovat vähentyneet selkeästi.
Sienellä puhdistaminen on kuin minihieronta kasvoille :)

  • 3/3 asiakasta pitää arvostelua hyödyllisenä.

Kirjoita oma arvostelu!

Kirjoita arvostelu

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni kuivalle ja herkälle iholle

Skinmood Konjac Aloe kasvosieni on kuivalle ja herkälle iholle sopiva konjakkisieni.

Kirjoita arvostelu

Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: